Historien om alle kvinnelige Lag: Vaevictis

Hvis du aldri har hørt om Vaevictis Esports, savnet deg ut på historien om den første All-Female roster å konkurrere i League of Legends Continental League. Selv om ikke mange som visste om dette russiske esports team, en avgjørelse gjort av ledelsen i 2019 fikk oppmerksomheten til League of Legends samfunn over hele verden.

Vaevictics Esports er en esports organisasjon som ble grunnlagt i 2015. Lagene er kjent for å spille på Watch, Dota 2, Counter-Strike: Global Offensive, Point Blank, og League of Legends. The League of Legends lag regelmessig konkurrerte i LCL opp til 2020, da laget ble fjernet.

Den første All-hunn-spillere i League of Legends Continental League

I februar 2019 kunngjorde Vaevictis Esports at det skulle konkurrere i LCL med en all-female vaktliste, som var det første i en League of Legends konkurransedyktig liga. Denne kunngjøringen ble ikke tatt vennlig blant noen mennesker i samfunnet, merking beslutningen som en "PR-stunt.

Grunnen til folk tro at dette var rent markedsførings var at spillerne var i ‘Diamond’ rang og at vaktliste for det meste brukt støttestrømnettet. Samfunnet mente at spillerne ikke oppfyller kompetansekravene for å konkurrere i en profesjonell liga.

roster som deltok i 2019 LCL var følgende man:

 • Diana “TR1GGERED” Ivanchenko - Topp Lane
 • Aida “Merao” Kazarya - Jungler
 • Nataliya “Ankote” Zayko - Støtte
 • Elena “VioletFairy” Koval - Mid-Lane
 • Ksenia “Trianna” Meshcheryakova - AD Carry

  Vaevictis Stakkars Run

  Problemet i seg selv var ikke vaktliste. Vaevictis spilt dårlig i LCL, taper hver eneste kamp som de holdt i to deler, noe som resulterer i en vinn / taper score på 0-28. Statistikk viste at laget hadde et gjennomsnitt på 26 dødsfall per kamp, ​​noe som gjorde opposisjonelle grupper ikke ta Vaevictis alvor.

  Etter dårlige ferdigheter viste ved vaktliste, opposisjonelle grupper begynte å bruke ikke-meta plukker å gjøre narr av gruppen. En av de mest problematiske hendelser i LCL var da Vaevictis gikk mot Rox og Vega Squadron siden disse lagene brukt ikke-meta plukker og dratt kamper for å få flere dreper, som LCL tok som dårlig sportsånd.

  For de neste to fyrstikker etter advarsel, Vega Squadron vunnet Vaevictis i 13 minutter og fire sekunder og 15 minutter og 21 sekunder, henholdsvis, som setter den posten for de raskeste nederlag i hele LCL.

  Vaevictis kastet ut av LCL 2020 sesongen

  Etter alt som har skjedd i det siste LCL, Riot Games Russland besluttet å fjerne Vaevictis Esports fra LCL 2020 sesongen. Grunnen til dette var fordi laget hadde store forskjeller i ligaens resultater, sammenlignet med andre lag, som organisasjonen hevdet som en dårlig og uakseptabel ytelse for en lukket liga.

  plass igjen ved Vaevictis i 2020 LCL kommer til å bli tatt av Esports Team ‘CrowCrowd’, som er eid av den tidligere proffspiller Kirill ‘Likkrit’ Malofeev. Dette betyr ikke at Vaevictis kan ikke bli med LCL. Teamet kan spille i Open Cup, og klatre opp derfra til å gjenvinne sin plass ved LCL.

  Konklusjon

  Mens i fjor ikke kan ha vært tiden for alle kvinnelige lag, det betyr ikke at det ikke er svært dyktige kvinnelige spillere på LoL samfunnet. Enten du er mann eller kvinne, kan du nå et faglig dyktighet nivå hvis du øver nok.