Historien om Runeterra

Historien om Runeterra

Hva er Runeterra?

Runeterra er en magisk verden i spillet League of Legends. Denne fiktive verden er der det meste av lore bak spillet foregår. Runeterra er en omfattende sted som har sitt eget sett med regler og jurisdiksjoner. For eksempel har planeten flere styreformer og nivåer av teknologi.

De fysikalske egenskaper for Runeterra er en viktig del av sin tidligere og nåværende geografi. Planeten er for tiden hjemme hos de to kontinentene Shurima og Valoran. Selvfølgelig, det er noen mistanke om at flere kontinenter finnes, men de har ennå ikke funnet eller navngitt. Runeterra er også hjemmet til vannforekomster, inkludert sjøer og hav, der flere øyer er plassert.

Runeterra har en naturlig satellitt måne som dreier seg om det, og hele planet roterer rundt en G-type stjerne. Sol og måne for denne verden speiles i åndeverdenen. Denne tilkoblingen også for flere gatewayer mellom Runeterra og åndeverdenen.

runen kriger

Rune Wars spille en stor rolle i historien om Runeterra. Krigene begynte etter ‘World Runes’, eller gamle gjenstander ble oppdaget. Over tid, de mest briljante hjerner studert runene å bestemme hva de brukes til og hva slags makt runene hadde. Det var annerledes tar på saken, noen som sa Verdens Runes var iboende ondskap og bør låses bort.

Når nyheten om runene ble mer kjent, brøt det ut krig på planeten. Noen ønsket å finne runene å beskytte folket, mens andre søkte etter runene å frigjøre krefter innenfor. Til slutt, Ryze begitt seg ut på en solo reise for å se alle runene å beskytte planeten fra ødeleggelse.

Hva gjør den spesiell?

Det er interessant at universet ble skapt av magi, noe som gjenspeiles i navnet. Runeterra settes til Magic Jorden. Dette skillet er viktig fordi ikke alle verdener i League of Legends svare på magi på samme måte.

Det er magiske vesener i hele planet av Runeterra. Noen er født med det, mens andre kan lære magi eller utføre den ved hjelp av magiske gjenstander og teknikker. De forskjellige nivåer av magi kan grovt deles inn i primær og kombinert magi.

I tillegg er Runeterra hjem til mange forskjellige raser. Mens de fleste er menneskelig, det er andre raser av innbyggere så vel. For eksempel, de primære Sapien løpene inkluderer mennesker, oppstegne, brackern, celestials, drager, golems, brennevin, overvåkere, yetis, og troll. Dette er bare noen av de primære sapiens løpene. Det virkelige antall er stort og variert.

Interessant nok er det også andre løp. Disse løpene har noen kvaliteter som den primære rase, som komplekse atferd og tanker, men de opptrer mer som bakgrunns roller.

Endelige Anmerkninger

Runeterra er en planet med en rik historie med magi. Over tid har det utviklet seg til en av de største planetene i League of Legends spillet. Forstå sin historie kan bidra til å gjøre deg til en bedre spiller i denne interaktive spillet.

More posts