Historien om Fnatic

Fnatic, hvis du ikke allerede vet, er en verdensomspennende e-sport organisasjon som arbeider for å støtte og styrke spillere.

Totalt fokuserer Fnatic på underholdning og sørge for at e-sport idrettsutøvere har muligheter for å lykkes. Det har også en digital markedsføring byrå som forbinder merker med e-sport publikum i alderen 18 og 35 - en av de mer populære aldersgrupper for spill.

E-sport underholdning forvaltningsorganisasjon har kommet en lang vei siden etableringen i 2004. I dag er det en av de mest ettertraktede e-idretten i verden, med et publikum innenfor millioner.

Med hovedkontor i London, sin historie til suksess er lang. Overfor utfordringer i begge konkurransene, og i å finne solide lag som hente hjem seire.

Hvordan og når det begynte

Historien startet 23. juli 2004, da Sam Matthews og Anne Matthews grunnla organisasjonen opprinnelig for Counter-Strike. Siden da har det vokst til å støtte lag over mer enn 30 forskjellige e-sports spill.

Fnatic vant e-sport EWard Team of the Year for 2006 og 2009, legger solid grunnlag for fremtidig suksess. Deretter mellom 2008 og 2009, organisasjonen samarbeider med MSI og Steelseries, bli kjent som FnaticMSI.

I løpet av årene, Fnatic ville påløpe flere sponsorer, som EIZO i 2011 for å fremme gaming skjermer og RaidColl i 2012 å utvide e-idrettslag i Sør-Korea.

Oppskrift for suksess

Fnatic ble vilt vellykket etter sang på tre talentfulle spillere fra Sverige. Det var under sitt løp med organisasjonen som Fnatic tjent sine første Eward for Team of the Year i 2006.

Etter avgang av de tre svenskene, men organisasjonen overført til CS: GO som spillet av fokus. Det var i løpet av denne tiden som Fnatic fått sin andre Eward i 2009.

Innen 2012 Fnatic mest bemerkelsesverdige teamet var for Counter-Strike 1.6, som var spillet av valg for de fleste av lagets medlemmer. Men kamper fulgte, forårsaker mange av medlemmene å forlate og forfølge ulike lag.

Gjenopprette fra tapet av noen spillere, signert teamet på en svensk tropp til neste sesong. Selv om det tok noen justeringer, som å ha for å slippe og gå av noen medlemmer, teamet var ferdig, og tok hjem en sølvmedalje i MSI Beat IT 2013.

Som organisasjonen vokste, så gjorde antall spillere og antall konkurranser. I 2015, Fnatic hadde den beste Counter-Strike: Global Offensive lag i verden, og dette er bare en liten del av organisasjonens titler.

Fnatic Awards og titler

Etter nesten et tiår og en halv av drifts, Fnatic har samlet mer enn 370 medaljer, 209 mesterskap vinner, og over $ 15 millioner i premiepenger. Det har også de to bemerkelsesverdige titlene på Team of the Year i 2006 og 2009.

Fnatic dag

Fnatic, den esports underholdning organisasjon med hovedkontor i London, fortsetter å lede industrien i utsikt, publikum størrelse, og teamet suksess på tvers av spill. Med sin markedsføring byrå, fortsetter organisasjonen å lansere produkter og underholdning til et publikum på mer enn 15 millioner mennesker over hele verden.

More posts