Historien om Doublelift

Yiliang Peng, bedre kjent som "Doublelift" har vært på alles lepper etter etableringen av League of Legends. Denne unge stjernen er tilbake i rampelyset, spille blant de beste unge talentene i gaming scenen. Den unge talentfulle spilleren har gjort et navn for seg selv med syv NA LCS-titler på samvittigheten. Han skapte en imponerende og strålende gaming karriere. I denne artikkelen, oppdager vi mer om Doublelift historien.

tidlige karriere

Peter "Doublelift" Peng regnes som blant de beste spillerne i League of Legends i Nord-Amerika og en ledende AD carry. Han er født og oppvokst i Mission Viejo, California. Han beskrev seg selv som en sosialt isolert gutt.

I løpet av sin barndom, brukte han å tilbringe mesteparten av sin tid å spille videospill. Foreldrene godtok ikke hans måte å leve på. Regelmessig, de brukes til å gjennomgå oppvarmet debatt.

Gjennom sin eldre bror, Peng oppdaget om League of Legends og umiddelbart begynte å spille spillet. Peng besluttet å forfølge en karriere i pro gaming.

Han klaget også over hans foreldre å kaste ham ut da han kom hjem fra en turnering i Sverige. Han var hjemløs og uten en grad. Derfor bestemte han seg for å bli en ekte Pro gamer slik at han kan leve på det. Heldigvis begynte han å jobbe for Curse Gaming som en guide redaktør og gjort et godt levebrød.

Personlig liv

Dota var det første spillet han noensinne har spilt. Også brukte han til å spille World of Warcraft og Newerth helter. Den unge spilleren ved Doublelift identitet begynte som en støttespiller i løpet av hans tidligste League of Legends dager. Doublelift egentlig aldri fått den oppmuntring han fortjente fra sine foreldre, til tross for at super-talentfulle. Peng virket sosialt engstelig når han først ble med sitt team. Han fritt bekreftet dette i sin Reddit AMA.

Totalt sett er han utrolig takknemlig for Epik Gamer som han føler at han aldri ville ha blitt en profesjonell spiller uten hans veiledning og støtte.

Kort tid etter at han ble arrangert av den kjente Travis Gafford. Som en av hans største fans under Dreamhack Season One, gikk han med på å ta imot ham gratis mens han opprettholder sin karriere som en pro gamer. Han lærte ham å bli en mann med ansvar.

Doublelift sin profesjonelle karriere

Etter å ha mottatt en mer enn fristende forslag fra Counter Logic Gaming, sluttet han seg til HotShotGG lineup i begynnelsen av 2011. Han er overveldet av penger og berømmelse.

I begynnelsen av 2018, Peng var til slutt i stand til å finne veien og sette opp sitt liv. Siden han begynte Team Liquid, Doublelift tok dem til sine første finaler.

Noen dager før det endelige spillet, rapporter dukket opp at hans eldre bror Yihong knivstukket sin mor og alvorlig skadet sin far. Nyheten påvirket Doublelift, men han fikk ikke droppet ut av finalen og så Team Liquid nederlag 100Thieves og vinne sin første NA LCS. Doublelift oppnådd en registrering av 16 seire.

Dessuten er det allment antatt at Doublelift er verdt mer enn tre millioner dollar. Han er en av de rikeste fagfolk i spillindustrien.

I slutten av 2017, dette NA ekspert ble oppført som en erstatning for Team Liquid. Tidlig i 2018, klarte han å representere Team Liquid full tid.

endelige tanker

Historien om Yiliang "Doublelift" Peng er rørende og full av svingene. Du kan føle smerte i stemmen hans når han snakker om sin fortid og hans familie. Hans karriere har vært vanskelig og utfordrende for unge profesjonelle. Men det avslører at hans vei er ikke over ennå.

More posts
17. februar 2020

De vanligste feilene i lav ELO

Det tar litt tid å få taket på League of Legends. Klatring rekkene er ikke ment å være jevn seiling på noen måte, men hvis du finner deg selv alltid jobber hardt og få ingensteds det kan gjøre at ...

Read more