Hashinshin Utestengt fra Twitch Etter Grooming Påstander

Etter alvorPleie påstander av Maya Henckel (@Caltyss) via web, bestemte rykk for å utestenge den populære League av Legends streamer kjent som permanent ‘Hashinshin.’

Caltys laget en uttalelse på Twitter som leser, "Jeg ble stelt av Hashinshin da jeg var 15 år gammel. Den pro-spilleren også lagt ut et dokument som forklarte alt som skjedde og hvorfor hun bestemte seg for å komme frem. Ved enden av dokumentet, Caltys lagt inn flere skjermbilder av meldinger som utveksles med hun Hashinshin på tiden.

Selv om de ikke utveksle noen upassende bilder, sa Caltys på dokumentet som Hashinshin spurte henne for bilder flere ganger. Disse skjermbilder av samtalen viste også mange meldinger fra Hashinshin flørte med Caltys, samtidig seksualisering henne i noen tilfeller.

Hashinshin s Response

Noen øyeblikk etter Caltys’ tweet fikk viral, Hashinshin kom fram og adressert disse påstandene i en YouTube-video. I videoen, Hashinshin benektet alle anklager gjort mot ham og uttalt at bildene at Caltys lagt ut på dokumentet var falske og / eller redigert. Kommentaren delen av denne videoen ble fylt med kommentarer støtte streamer og hevdet at han ble urettmessig anklaget.

Men ikke lenge etter at videoen ble lagt ut, Hashinshin postet en tweet der han uttalte at mens han sende noen upassende meldinger til mindreårige, han aldri preparerte noen. I tweet, den streamer også hevdet at han ikke kunne huske noe av det han hadde gjort i det siste, så han var ikke sikker på om hva som skjedde nøyaktig.

Hashinshin begynte å unnskylde seg med at han ikke kunne huske på grunn av sine psykiske lidelser og at han lage ordninger for å sjekke seg inn på sykehus på grunn av et selvmordsforsøk. Mens han fått støtte fra noen av hans fans, mange mennesker sto med Caltys og bedt Twitch å ta strenge tiltak.

Streaming samfunnet roper Hashinshin

Mens Hashinshin postet dem tweets, noen kjente League of Legends-spiller og vimpler, for eksempel 'IWillDominate' og 'VoyVoy,' kom frem og lagt ut tweets og YouTube-videoer som støtter grooming påstandene Caltys, samtidig ber Twitch til forbud Hashinshin umiddelbart. Disse meldingene pekte på Hashinshin som pedofil og en predator.

Den 22. juli 2020 Hashinshin postet at han ikke hadde gjort noe ulovlig, og at han var bare ‘en shitty menneske.’ Han har også lagt inn at han nektet grooming fordi det var en forbrytelse.

rykk forbud Hashinshin permanent

Senere samme dag, Rod Breslau (@Slasher) postet via Twitter at Twitch besluttet å forby Robert ‘Hashinshin’ Brotz permanent på grunn av grooming påstander i løpet av de siste dagene.

Noen timer senere, Hashinshin selv bekreftet denne informasjonen samtidig beklaget og sa at han ville 'tjene tilgivelse.' Noen av de siste tweets gjort av spilleren uttalte følgende "Greit nok. Jeg vil tjene tilgivelse. Sett hver bit av hat på meg du kan mønstre opp, bare være klar til å se meg senere og si at jeg har tjent din tilgivelse. jeg vil ikke bære nag til noen av dere for noe du sier nå. "

Konklusjon

Etter Hashinshin forbud, noen andre kjente streamere, som ‘SayNoToRage’, ble også rettet på grunn av påstått aggressiv adferd, noe som resulterer i Twitch forby disse kontoene også.

More posts
6. juli 2020

LoL Clash Forklart

Clash er et spesielt fin idé som synes å være, for nå, ganske mye eksklusivt til League of Legends.

Den tjener som en in-spill turnering, men ikke på den samme måte som er ra...

Read more