Forskjeller mellom Ranking Systems i videospill?

rangeringssystemet er en integrert del av noen spill, som det gir deg en poengsum som er reflektert på ytelsen til en bestemt konsept. Konseptet med rangeringen er ikke nytt for oss, fordi det er universelt eksistert evig.

spesiell rang gir deg innsikt i hvor du trenger å forbedre og hjelper i å sette et høyere mål for din fremtid i et bestemt område i livet ditt. Det er derfor et rangeringssystem er viktig i alle spill. Uten det, blir spillerne venstre lurer på hva resultatene deres var. Rang får du hjelper sette et høyere mål for deg selv i spillet. Uten dette målet, de fleste spillerne er sannsynlig å finne spillet ender opp med å være meningsløst fordi det ikke er noe sted.

Hver video game benytter sin egen ranking system. Hver rangeringssystemet blir analysert på en annen måte, noe som til slutt fører til avvik i hver rangeringssystemet.

Forskjellen mellom stedene og Letters

Et konvensjonelt skåringssystem innebærer at spilleren kan alltid forbedre resultatet. Dette sørger for mer optimalisering samt kontinuerlig avspilling. Imidlertid har disse skårer være synlig kan være demoralising. Selv om du kan være i den øverste persentilen, hvis det er horder av mennesker som spiller videospill, kan du bli rangert som ca 10 000 th sted.

Å gjøre bruk av et lettebelønningssystem gjør det mulig for en klar mål som skal stilles for spilleren. Dette målet er utformet innenfor hvert kapittel, og gjennom hele spillet. Men når brevet er oppnådd, kan spilleren ikke gå videre. De er ferdig med spillet og nådde det høyeste nivået.

Analyzation av scoring systemer

For denne artikkelen, har vi delt de forskjellige typer ranking systemer inn i tre kategorier som dekker alle de grunnleggende om spekteret. Det er imidlertid en stor mengde av variasjoner mellom disse kategoriene.

Streng

Poengsystemet er utformet på en spesiell måte som etterlater liten sjanse for avvik fra den ønskede spille stil. Dette gjøres ved å sette mål som alle har til å være ferdig for å oppnå maksimal rang.

Dette tvinger spillerne til å spille en bestemt måte. Den type spill som dette scoring system passer er en som er i hovedsak rundt kamplignende spill. Spillet bør holde kvaliteter med liten vekt på kreativitet og stil, mens mer vekt på effektivitet.

Versatile

Dette er et rangeringssystem som setter mål som fører til den høyeste stillingen, men også gjøre bruk av andre bonuser og modifiserende midler for å skape en mer personlig play. Rangerer i dette systemet er lett å få tak i, skyldes det foreligger mindre strenge krav og flere alternativer. Spill som er utviklet med flere playstyles ville fungere best med denne type scoring system.

Åpne

En 'åpen' stil av scoring har ikke klare milepæler eller mål, men likevel gir spilleren innsikt i sine prestasjoner, noe som tillater spilleren å være dommer. Dette scoring systemet brukes til å åpenlyst gjenkjenne høyt nivå spillere. Men mens du gjør dette, spillutviklere klarer ikke å forsømme de mer tilfeldige spillere som gjør bruk av spillet.