Flest klikk League of Legends Hendelser

League of Legends er større enn de fleste av oss kan forestille seg. Den elektroniske kamp spill har vokst sine fans inn i millioner. Ikke bare det, når det er en League of Legends Championship Event mengden av folk som kommer bare for å overvære er tankene boggling. Populariteten til denne videoen spillet vokser år for år, og du kan føle smittsom glød bygge når du ser på en av hendelsene de mesterskapsserien.

Nord-Amerika Championships

Denne siste våren, League of Legends hadde sine årlige Nord-Amerika mesterskapsseriefinalen i Missouri. Over 10.000 fans av spillet kjøpt billetter bare for å være en del av atmosfæren. De kom for å se på noen av sine favoritt profesjonelle spillere spille i finalen i et spill de elsker så høyt.

Selv om det var en stor begivenhet med stor suksess, de som ikke kunne være der fysisk har muligheten til å se på nettet, og gutten gjorde de! Over 600.000 seere logget inn for å se mesterskapet serien og feire esport med de tusener som var der. De seertall rival som tradisjonelle stadion idrett, og det er bare forventet å vokse.

Store internasjonale numre

En annen League of Legends turneringen trakk i stort antall i tillegg. Denne vinteren, VM som ble arrangert i Sør-Korea utslettet de nordamerikanske tallene lett. Etter finalen pakket opp, ble det bestemt at nesten 100 millioner seere logget inn for å se profesjonelle lagene spille. Det er rundt to millioner flere seere enn fjorårets Super Bowl!

For de som var heldige nok til å ulempe en billett for å se internasjonal begivenhet endte opp med å bli en del av historien. Billetter selges i bare timer som førte spillets skapere å slippe et par tusen mer. I alt 26.000 vifter var til stede på Sør-Korea finale.

Det blir bare Økende

League of Legends vet de trenger for å sikre mye større arenaer i nær fremtid til tilstrekkelig huse disse mesterskap. Hvert år, de har mer fans kjøper billetter, flere sponsorer søker etter lag og flere spillere som deltar i esport.

Siden spillet vokser så raskt, League of Legends har måtte fikse voksesmerter som kommer med territorium. I fjor måtte de starte en franchise-basert konfigurasjon for den nordamerikanske ligaen fordi det vokste så fort. Buy-in gebyr for å kreve en del av esports historie? En heidundrende $ 10 millioner!

Det er ingen tvil om at League of Legends og andre populære videospill kan være svært innbringende. Mesterskap alene bringe inn store dollar for skaperne, og toget bare fortsetter å gå. Det er en enorm interesse for sporten ikke bare på sponsorsiden, men på viften og gamer siden også. Neste vår, League of Legends planer om å ha sine årlige mesterskap state. Det kommer til å bli interessant å se seere og oppmøte tall rulle inn for det. Det er ingen tvil om at vi kommer til å være venstre målløs.

More posts
27. august 2020

Mest Giftig League of Legends Pros

League of Legends er svært populære. Dessverre, i løpet av årene, har det blitt smittet med giftige spillere. Mesteparten av toksisitet kommer fra å bli flammet eller diskutert på. 98% av spillern...

Read more