Faktorer som kan bidra til League of Legends suksess

League of Legends er ikke en typisk type spill. Hvis du er interessert i å spille LOL, kan du begynne å føle deg så overveldet av mye informasjon du vil møte, eller så har du rett ved fingertuppene. Ikke få panikk. Det er faktorer som kan hjelpe deg og vil bidra til din ultimate League of Legends suksess.

Ikke kjempe om spesifikke stillinger og egenskaper minst for de første 5 nivåene

Du må komme til det femte nivået i LOL-spillerprofilen din for å kunne få tilgang til de fleste alternativene i spillet. Dette inkluderer spiller versus spillerspill. Alle ting du gjør før dette punktet hjelper deg bare å få føttene i bakken, så ikke stress deg selv med å prøve å bestemme hvilken stilling eller hvilken karakter du passer perfekt. En viktig ting du trenger å fokusere på er å prøve forskjellige karakterer for å finne ut hva som føles perfekt for deg.

Lær det grunnleggende om kart og de forskjellige posisjonene

For å kommunisere med lagkameratene, bør du vite hva du skal si. Du trenger ikke å være ekspert over natten. Imidlertid er dette et bra sted å begynne å lære den primære liga-vokabularet. Du bør gjøre deg kjent med generelle strukturer og posisjoner man kan spille på det.

Lær ligaspråket

Læring av LOL-spill lar deg møte mekanisk prosess da det er et kulturelt. Du må akklimatisere deg i spillsamfunnet. En primær måte å gjøre dette på er å bli kjent med det unike leksikon.

De viktigste begrepene du sannsynligvis vil møte er:

  • CS eller Creep Score -Dette er antall minions du har drept i spillet
  • CC eller Crowd Control - Evnen som begrenser mesterens evne til å delta i kamper eller ethvert trekk som midlertidig blinder, stun, avvæpner mål og mer
  • Dette er kortere for drager, det skumle og store monsteret du ofte ønsket å drepe ved hjelp av teamet ditt for å motta betydelige bonuser. Hvis noen skriver “dra”, spør denne personen om du kan hjelpe ham med å drepe dragen.
  • Bølgeklar - Dette er mesterens evne til å drepe hele bølgen av fiendtlige minions veldig raskt.
  • Dette er bare noen få av de mange faktorene som bidrar til din League of Legend-suksess. Det er andre faktorer du kan lære hvis du tar deg tid til å undersøke mer om LOL og måter å lykkes med i dette spillet.