Er smurfing Sikker i League of Legends?

Ja, smurfing i seg selv er en helt sikker praksis.

Selv om det er mislikt av Riot, smurfing som helhet er en juridisk praksis i League of Legends. Dette betyr at det ikke er en bannable krenkelser.

Men smurfing blir et grått område med lovligheten når du begynner å få teknisk med terminologien.

Den vanligste argumentet av samfunnet er at du kan tolke smurfing som enten ELO forsterke eller Griefing. Mens folk hevde dette, hva gjør de offisielle Riot reglene sier?

ELO øke

MMR / ELO boosting er praksis der en spiller med vilje økte MMR eller ELO av en konto som de ikke eier, vanligvis for profitt. Dette er straffbart.

MMR eller ELO Styrking blir tatt svært alvorlig av Riot. De sitere følgende grunner for å håndtere er så strengt:

 • Når en spiller å spille på en styrket konto forsøk på å spille rangert, de kan ikke holde tritt med sine lagkamerater. Dette ikke bare resulterer i en dårlig spillopplevelse for dem, men også for alle andre i kampen.

  • Riot hevder at ELO øke diskrediterer innsats og tid som spillerne satt i sliping ut en høy rang. Det devaluerer tidsbruk laget av mange av fellesskapet.

   Enten du er enig med denne holdning eller ikke, det faktum at er straff restene.

   Når en konto er skyldig i ELO / MMR økning, det blir utsatt for en av de følgende straff:

   • To ukers suspensjon av kontoen.

    • Ære faller til nivå null og låses i en bestemt periode.

     • Du får ikke inneværende sesong er rangert belønning.

      En andre krenkelser resulterer i en permanent stenging av konto.

      Men definerer Riot ELO / MMR forsterke som når en spiller, kjent som booster, logger seg på grunn av boostee, den som blir styrket, for å spille en runde rangert.

      Ved denne definisjonen, smurfing er ikke ELO øker. Det betyr at du er alt klart for smurf til din hjertens lyst på denne fronten, men hva med Griefing?

      Griefing

      Griefing er definert som “mate eller å gjøre det vanskeligere for målrettet resten av laget”.

      Som en smurf, hva du gjør i et spill er det stikk motsatte. Regelen gjelder ikke fienden team for åpenbare grunner, slik at du er alt i klartekst på denne regelen også.

      Samfunnet Ta på smurfing

      The League of Legends samfunnet er delt på midten i spørsmålet om smurfing. Som man kunne forvente, høyt rangerte spillere med smurf kontoer hevder at smurfing er en helt akseptabel praksis.

      I mellomtiden lavere nivå spillere, ofte på mottakersiden av en smurf, mener at det bør være mot reglene, med noen selv kaller for det å være et permanent forbud-stand krenkelser.

      Alle har vært på den dårlige enden av en smurf. Alle har vært en smurf seg på enkelte punkt.

      Det kommer rett og slett ned til hvorvidt du er god nok til å være en smurf på noe tidspunkt. Alle hater Smurfene til de blir ett.