Er LoL dø?

Med mindre du har bodd under en stein de siste årene, har du sannsynligvis forstå gigantisk suksess MOBA spillet League of Legends (LoL) har samlet ... Men det er fortsatt ett spørsmål alle spør, "hvordan stor er League of Legends?" og "er League of Legends dø?"

Vel, fordi Riot gjør ikke noen offisielle uttalelser om det nøyaktige antall spillere, kan det være vanskelig å finne ut nøyaktig hvor mange mennesker som spiller, men ved å vurdere relevante data kan vi finne en realistisk tall for inneværende League av Legends player.

Analyse LoL data

Hoved League of Legends nettstedet gjennomgår en enorm popularitet økning nylig med en prisverdig plassering i toppen 500 Alexa hele verden (rangering 377) og rangering 199 i USA.

Analysere de rangerte spillerens tall på OP.GG viser også en økning i forhold til den foregående år. Dette betyr flere og flere spillere er å registrere deg for League of Legends eller tilbake til spille rangert på nytt.

Å ta et raskt blikk på TV-spill levende-streaming plattformer viser også League of Legends konsekvent innenfor topp tre, med mange store streamere fortsetter å spille spillet daglig.

Mine tanker

Personlig synes jeg spillet er modning og langsomt voksende.

Det er bare det at noen veteran spillere som har spilt spillet i mange år på år ikke lenger kan nyte det på samme måte som de gjorde før.

Det er helt normalt selv om folk blir eldre og finne andre spill, eller rett og slett slutte gaming helt.

For eksempel når LoL KD / A kom ut jeg kunne se masse nye spillere delta i spillet og selv veteran spillere tilbake. Sjekker sosiale medier kontoer det virket som det var alle folk snakket om også!

Hvis League of Legends holder på å skyve store oppdateringer og innhold, for eksempel at mens du holder på stødig med konkurranse scene, jeg kan ikke se League of Legends går nedoverbakke som helst snart.

Så, League of Legends Dying?

League of Legends absolutt ikke ta mye av offentlig interesse eller gjøre hyppige overskrifter på samme måte noen andre spill gjør, men fra min erfaring, de spillene som gjør de store overskriftene ser ut til å bare leve for et år på det meste .

Fra dataene undersøkt ovenfor, ser det ut til at League of Legends er i faktisk ikke dø, men sakte modning og øker i popularitet.

Takk til Vexera , en Splid DJ Bot for å lage denne bloggen. Hvis du ønsker å legge musikk til in-game stemmekommunikasjon, sjekk dem ut.

More posts