Enkleste mestere i League of Legends

League of Legends inneholder godt over 130 mestere. Det er ikke mulig å mestre dem alle, spesielt med at Riot gjør endringer hver oppdatering. Mens de fleste dedikerte spillere tar sikte på å mestre to mestere, kan det være at tilfeldige spillere gjør det bedre å fokusere sin innsats på noen av de lettere mesterne å lære. Dette gjelder spesielt hvis du er en av de tusenvis av spillere som bare spiller en time eller mindre i uken.

Her er noen av de mest enkle karakterene å lære. Ved å bruke disse mesterne kan du bidra til teaminnsatsen din uten å måtte bruke timer på å lære kombinasjoner og rotasjoner.

Garen

Garen er en mektig mester. Selv om han ikke spesifikt er en tank, er han en veldig 'tanky' mester. Med Garen kan du takle anstendige skader i tillegg til å absorbere den. Hans passive er også en velsignelse for spillerne.

Garen's passive kalles Perseverance. Det er en selvhelbredende passiv som øker utvinningshastigheten hans betydelig. Selv om dette er ment å tillate ham å holde seg i baner lenger og fortsette å kjempe, hjelper det også nye spillere å holde seg i live lenger. Kombiner dette med hans høye skaderesultat og rustning, og det er ikke rart Garen er en av de enkleste mesterne å lære.

Garen har også en annen fordel; han får passivt rustning og staver motstand. Dette betyr at jo lenger spillet kjører, jo sterkere blir han.

Shyvana

Shyvana er kjent som Half-Dragon. Den passive hennes er veldig nyttig som en jungler og gir mulighet for noen av de raskeste jungelen. Fury of the Dragonborn øker hennes skade på drager. Det gir henne også bonusstatistikk for hver drage hun dreper.

Shyvana er en dødelig ganker fra starten takket være fartsøkningen, men det er best å holde henne i jungelen til nivå seks. På nivå seks er gankene hennes veldig kraftige og kan snu tidevannet av en kamp, ​​men den største fordelen oppnådd på nivå seks er hennes mengden kontroll. Hun mangler noen form for CC til nivå seks.

Annie

Annie - The Dark Child, er et utmerket valg for spillere som liker å bruke mengden kontroll, eller CC, metoder. Mens hennes nylige meteoriske økning i topplistene skyldtes en feil, er Annie fortsatt en sterk utfordrer med en lett å lære spillestil.

I en forrige oppdatering introduserte Riot en feil som gjorde at Annies publikumskontrolleffekter aldri slitnet. På grunn av dette klarte hun å beseire spillere som satt fast i evigvarende stuns. Riot har siden fikset denne feilen, men hun er fortsatt en av de sterkeste CC-mesterne i ligaen.

Kombiner Annies CC-evner med hennes høye sprengskader, og du har en kraftig kombinasjon som er i stand til å ta ned de fleste fiender som ikke er tanker. Hun har imidlertid en svakhet, og dette er i hennes mobilitet. Annies lave mobilitet gjør det mulig å trekke seg tilbake i nødstilfeller.

Konklusjon

Dette er bare et lite utvalg av de tilgjengelige mesterne i League of Legends. Ikke nøy deg med den første mesteren du velger. Hver og en har sin egen unike lekestil og evner. Fortsett å prøve forskjellige mestere til du finner den som fungerer best for din lekestil.