En kort introduksjon til League of Legends

Hvis du aldri har spilt League of Legends, kan det være lett å føle seg overveldet av mengden av mestere til velg fra og lære å spille. League of Legends er lett å lære takket være den enkle designen, men inneholder flere forskjellige lekestiler du kan velge mellom.

Hva er målet?

Målet med hver kamp er å ødelegge fiendens Nexus. Nexus fungerer som din hjemmebase og den siste forsvarslinjen. Du må kjempe til den andre siden av kartet til fiendens Nexus mens du kjemper mot andre spillere i PVP, spiller versus spiller, samt NPC-minions og tårn.

Du og motstanderen har minions som angriper fienden i bølger. Minionene dine er ditt viktigste middel for å ødelegge fiendens Nexus, men de kan ikke beseire tårn alene. Det er her du kommer inn. Det er opp til spilleren å ødelegge fiendtlige tårn og la dine minions gå videre.

Forsøk aldri å ødelegge et tårn alene. Du må la vennene dine gå videre for å trekke tårnbrannen. Når alle vennene dine er nede, er det avgjørende å trekke seg tilbake til forsterkninger kommer. Hvis tårnet er rettet mot deg, løp. Flukt er avgjørende; du kan ikke overleve hvis du står i tårnbrann.

Bli sterkere

I motsetning til andre online spill, for eksempel World of Warcraft, er League of Legends ikke et sakte karakterbyggende spill. Mesterne dine tilbakestiller etter hver kamp og tapte alle nivåer, gjenstander og gull oppnådd i løpet av spillet. Selv om noen spillere utvilsomt ser på dette som en dårlig ting, tillater det hver kamp å starte jevn matching.

Du får erfaring ved å være i området når fiender er beseiret. Du tjener også gull ved å beseire fiender. Når spillet skrider frem, kan du gå tilbake til basen for å kjøpe oppgraderingsartikler med gullet du har samlet.

Når du får erfaring, får du nivåer. Du kan nivå opp til nivå seks. På dette tidspunktet i spillet kan du låse opp mesterens ultimate angrep. Dette er et ekstremt kraftig angrep som kan ha en betydelig innvirkning på utfallet av kampen hvis den blir brukt på tilstrekkelig måte.

Fremme til fienden

Det endelige målet for hver kamp er å ødelegge fienden Nexus. Du kan ikke gjøre det uten å gå videre over slagmarken, men ikke bare lade blindt inn. Det er viktig å være i banene i begynnelsen av en kamp.

Det er tre baner på hvert kart. Disse er topp, midt (midten) og bot (nederst). Det er områder mellom disse banene, men disse områdene inneholder kraftige monstre som angriper alle som kommer for nær. Når spillet skrider frem, kan du ta ut disse monstrene for en gullutbetaling, men du må først få noen nivåer.

Konklusjon

Det er enkelt å lære det grunnleggende om League of Legends. Nå er det på tide å lære dine favorittmestre, både ute og inne. Mange av de som spiller League of Legends i dag, har spilt i mange år, så ikke bli motløs hvis du ikke kommer til beste start. Fortsett å øve og lære mesterne dine for å bli bedre.