En gjennomgang av ELO-boosting

Hallo stevner! I det følgende vil jeg prøve å gi deg et ærlig bilde om ELO-boosting, ved å bruke min beste kunnskap og erfaring på veien. Først av alt, hva er ELO-boosting, hva handler det om? For å kunne få et fullstendig bilde av ELO-boosting, vil jeg guide deg gjennom dens historie og formål.

Så hva er ELO-boosting? For å få svaret, må vi først lære om ELO-rangeringssystemet og dets historie. ELO-rangeringssystemet ble opprettet og oppkalt etter Arpad Elo, en ungarsk sjakkspiller. Det er en metode for å beregne de relative ferdighetsnivåene til spillere. Dette systemet ble designet for ett på ett spill, for eksempel sjakk. Det er en feilfri formel, men når det kommer til lagspill er det ikke feilfritt lenger. Og som du vet, League of Legends er et femkonkurrent kontra femkonkurrentspill. Hvis du bare tar hensyn til dette, kan ELO-klassifiseringssystemet fungere 5 ganger mindre nøyaktig og ikke ta hensyn til andre faktorer.

Hvis du leser dette, vurderer du kanskje å kjøpe et ELO-løft, noe som sannsynligvis er fordi du er et offer for feilene i rangeringssystemet. Hva mener jeg med offer? Siden ELO-systemet ikke var designet for et lagspill, kan du ha falske resultater fordi det er veldig sannsynlig at det mister spill på grunn av andre lagmedlemmer. Dette er punktet der ELO-formelen mislykkes: du blir ikke belønnet av ferdigheten din, det er ferdighetsnivået til laget som betyr noe.

Her kommer ELO-løftet inn i bildet. Denne tjenesten eksisterer helt fra begynnelsen av spillet. Det ble introdusert for å løse problemet med mange spillere: å komme til tier og divisjon der de hører hjemme. Etter hvert som sesongene gikk i League of Legends, forbedret ELO-løftetjenestene seg over tid, men hovedideen forble den samme. Ved å kjøpe en ELO-boost, bestiller du en profesjonell mester eller utfordrer-spiller for å øke League of Legends-kontoen din til nivået og inndelingen av ønsket.

Som en konklusjon: Hvem anbefaler jeg ELO-boosting? Jeg anbefaler deg å velge ELO-boosting hvis du sliter med å gjøre prosess i spillet og føler at du kunne prestert mye bedre i en høyere divisjon. BoostRoyal tilbyr kvalitet og rask boosting med forskjellige typer rabatter. Ikke nøl med å glede deg over disse perfeksjonerte tjenestene, gå ut av ELO helvete og nyt spillet slik det var ment å være