Elo øker-kortfattet taklet på en forståelig og enkel måte

League of Legends, kort kjent som LOL, er et spill som er fylt med forskjellige terminologier som ganking bot, smurfing og mer. I noen tilfeller er det vanskelig å forstå hva disse setningene betyr. Anta at du spiller dette spillet i lang tid, så bør du være klar over dette begrepet - "elo boosting".

Hva er Elo Boosting?

Elo Boosting, som også kalles Match Making Rating eller MMR, er en type tjeneste der de høye spillerne raskt kan øke rangeringen til noen andre i spillet ved å øke dem. Dette betyr at spiller eller boostee gir booster tilgang til spillkontoen sin for å fullføre en gitt tjeneste.

Hvis boosteren nådde League eller Platinum eller Diamond, er endelig boost gjort og spillerne får kontoen tilbake. Eieren av en bestemt konto kan da spille i sin divisjon og i det vesentlige bestemme seg for å ta den videre og starte et nytt løft. Eieren av kontoen kan plugge inn og spille spill med mindre de har en egen Smurf-konto.

Elo Boost-fordeler

Dette hjelper LOL-spillere med å nå sine mål på mange forskjellige måter. Andre fordeler med Elo Boost inkluderer følgende:

 • Spillerne trenger ikke å bruke hele dagen sin på å spille League of Legends og kan fokusere på andre ting. Noen er så faste for å oppnå en splittelse eller prestasjon som kan forsømme andre livsområder. t er ikke sunt og kan resultere i banen som spillere som vil bli fortært av League of Legend eller LOL.
  • Elo Booster hjelper deg med å eliminere byrden ved å gi deg hjelp. gir deg også mye tid til å gjøre mange andre ting i livet, og vite at du fremdeles er på vei til å nå dine mål.
   • En annen fordel med Elo Boosting er at det sparer deg for tid. Se for deg at du er i bronse og søker å få gullet.
    • Du kan også bruke måneder på å prøve å få det beste der borte, du kan betale booster for å komme dit.
    • For å få din fordel og få mest mulig ut av LOL-spill, kan du vurdere Elo Boosting. Dette vil sikre at du får League of Legend-boostet du trenger for å vinne. Dette er definitivt det du trenger å forbedre i LOL eller for å treffe en hvilken som helst divisjon du liker eller ønsker.

More posts
27. november 2019

Ny Riot Proof ELO øker

Det vil være noen ny type tjenester tilgjengelig på nettstedet vårt snart. Unødvendig å si at alle av dem er supersikre å bruke, akkurat som de klassiske tjenestene vi har levert fra mange år nå. Ved ...
Read more