Elite League of Legends Teleport-teknikker for å drepe fienden

Til daglig logger mange spillere fra alle deler av verden seg inn på LoL for å spille. Trist å si at mange av dem blir knust av eksperten få som kjenner alle teknikkene i spillet. De mer anerkjente teknikkene involverer ofte en av de mindre benyttede tilkallingsformuleringene i offentlige spill, den veldig nyttige, men vanligvis tas for gitt, teleportere, og selv om disse taktikkene kan ta noen uker å mestre, tar det bare et par øyeblikk å lese og lær dem.

Fiddlesticks 'overraskelse

Hvis det er en lyd som slår skremmende inn i hjertet til hver dyktige LoL-spiller, er dens kvalmende Caw! Caw! Av Fiddlesticks grusomme ultimate som er intet mindre enn et område med virkningsfulle undergang for hver enkelt fanget i kjølvannet. Problemet med denne trylleformelen er den 2 sekunders kanaltiden som trenger spilleren å være klok når han eller hun er klar til å angripe. Overraskende nok forstår et lite antall spillere kraften til dette ultimative når det kombineres med nytten av teleport-summoner-spell.

Den beste tilnærmingen for å få slipp på fiendene dine med denne teknikken er å legge en avdeling ned i de lengste buskene på bunnen eller øvre banen på kartet. Hvis du gjør det riktig, kan du teleportere bak på fienden din og i all hemmelighet vente på den perfekte timingen for å starte fra streiken og buskene.

Nunus felle

Nunu er kjent i LoL for å ha et av de beste ultimatene i spillet, i stand til å svelge hele teamet i sin brede radius og eksplodere dem i mange biter. Trist å si, dette er kanskje det vanskeligste å lande i LoL-spillet, fordi det hadde en lang stasjonær måte som lett blir avbrutt og gått ut av lett, noe som selvfølgelig er med mindre du har den teleport-stemmemåten.

Dette er en effektiv teknikk for å gruppere hot spots, som Baron, Dragon, eller kort vei foran det sentrale tårnet. Å sette en avdeling litt foran midt-tårnet ditt er spesielt givende, som om du teleporterer inn og kastet til slutt mens fiendene dine angriper tårnet ditt, vil de bli klemt inn og bli presset til å overføre til tårnet der alle lagene dine venter, eller tilbake mot deg for et iskaldt slag av den ultimate døden.

Dette er bare noen av teleporter-triksene for å ødelegge fienden din. Sørg for å følge disse trinnene nøyaktig for et vellykket LoL-spill.

More posts
28. november 2019

Suksessen bak LoL

League of Legends eller LOL er en av spillindustriens mammuter. I 2014 ble det sitert rundt 27 millioner aktive daglige spillere. Tallene forventes å gå høyere. Så hvordan oppnådde League of Legen...

Read more