Elite League of Legends Teleport-teknikker for å drepe fienden

Elite League of Legends Teleport-teknikker for å drepe fienden

Til daglig logger mange spillere fra alle deler av verden seg inn på LoL for å spille. Trist å si at mange av dem blir knust av eksperten få som kjenner alle teknikkene i spillet. De mer anerkjente teknikkene involverer ofte en av de mindre benyttede tilkallingsformuleringene i offentlige spill, den veldig nyttige, men vanligvis tas for gitt, teleportere, og selv om disse taktikkene kan ta noen uker å mestre, tar det bare et par øyeblikk å lese og lær dem.

Fiddlesticks 'overraskelse

Hvis det er en lyd som slår skremmende inn i hjertet til hver dyktige LoL-spiller, er dens kvalmende Caw! Caw! Av Fiddlesticks grusomme ultimate som er intet mindre enn et område med virkningsfulle undergang for hver enkelt fanget i kjølvannet. Problemet med denne trylleformelen er den 2 sekunders kanaltiden som trenger spilleren å være klok når han eller hun er klar til å angripe. Overraskende nok forstår et lite antall spillere kraften til dette ultimative når det kombineres med nytten av teleport-summoner-spell.

Den beste tilnærmingen for å få slipp på fiendene dine med denne teknikken er å legge en avdeling ned i de lengste buskene på bunnen eller øvre banen på kartet. Hvis du gjør det riktig, kan du teleportere bak på fienden din og i all hemmelighet vente på den perfekte timingen for å starte fra streiken og buskene.

Nunus felle

Nunu er kjent i LoL for å ha et av de beste ultimatene i spillet, i stand til å svelge hele teamet i sin brede radius og eksplodere dem i mange biter. Trist å si, dette er kanskje det vanskeligste å lande i LoL-spillet, fordi det hadde en lang stasjonær måte som lett blir avbrutt og gått ut av lett, noe som selvfølgelig er med mindre du har den teleport-stemmemåten.

Dette er en effektiv teknikk for å gruppere hot spots, som Baron, Dragon, eller kort vei foran det sentrale tårnet. Å sette en avdeling litt foran midt-tårnet ditt er spesielt givende, som om du teleporterer inn og kastet til slutt mens fiendene dine angriper tårnet ditt, vil de bli klemt inn og bli presset til å overføre til tårnet der alle lagene dine venter, eller tilbake mot deg for et iskaldt slag av den ultimate døden.

Dette er bare noen av teleporter-triksene for å ødelegge fienden din. Sørg for å følge disse trinnene nøyaktig for et vellykket LoL-spill.

More posts
26. mai 2020

Hva er fasthet?

Tenasitet er en av de mester statistikk i League av Legends. Det er også kjent som mengden-kontroll (cc) reduksjon.

mengden kontroll reduksjon, eller fasthet, reduserer varig...

Read more
29. august 2020

The Future of Esports

I løpet av de siste to tiårene, har esports blitt en industri verdt over en milliard dollar. Spillerne er ofte kjendiser, og turneringene har skrikende fans fylle arenaen. Faktisk sponsorer ofte i...

Read more