Den vinnermentalitet i League of Legends

League of Legends er en av de mest produktive Esports titler noensinne laget.

Det har sett amatørspillere stige som vinnere, vinne millioner av dollar, og blir feiret av millioner av mennesker over hele verden.

Med slike høye innsatser på linjen, ha rett mentalitet er halve kampen når det kommer til din suksess.

Dette kan være så enkelt som å spille med tillit og unngå vipping.

Aktiv forvaltning av din mentalitet mens de konkurrerer går en lang vei å sikre du spiller etter beste evne.

Spille med tillit

Å ha tillit til dine ferdigheter øker umiddelbart din gameplay, uavhengig av disse ferdighetene være ekte eller ikke.

Ved å spille trygt, spiller du med hensikt. Du holder deg til planen, og ikke andre gjette deg selv, noe som gir motstanderen mindre av en mulighet til å kapitalisere på din ubesluttsomhet.

Det er et par ting du kan gjøre for å øke selvtilliten i spillet ditt.

 • Se proffene spiller din mester

  Se på hvordan de beste spillerne i verden spiller visse vinnere kan åpne opp en enorm mulighet for læring. Se deres bygger, deres timing, og analysere hvorfor de ta de beslutningene som de gjør.

  • Se YouTube tutorials

   Det er nok av videoer på nettet du kan se for å øke spill kunnskap. Spill kunnskap er din forståelse av nyansert spillmekanikk, kart oppsett, element synergier, og alt i mellom. Jo mer du ser jo mer du vet.

   • Praksis med formål

    Når du øver, gjør det med et bestemt mål i tankene. Prøver du å bli en bedre støttespiller? Eller dø mindre hvert spill? Ved å praktisere for visse mål kan du fylle hull i lek og stivne dine sterke sider.

    Ikke Tilt

    Tilt er når du tillater taper og dårlige prestasjoner å gjøre deg sint, noe som igjen fører til mer taper og enda verre forestillinger. Det er en ELO brenning, grusom sirkel.

    å unngå skråstilling er nødvendig for å opprettholde en vinnende mentalitet. Å kunne holde fatningen kan du gjøre bedre sent-spill beslutninger som kan være forskjellen mellom seier og nederlag.

    Det hjelper også med multi-game lang konkurranseserie, hvor du må spille flere kart.

    For å administrere tilt du kan gjøre et par ting. Prøv å ta en kort pause med noen spill å slappe av sinnet og strekke på bena. Hvis du er på en losing streak, henge opp tastaturet og musen for en dag. Husk å puste under spill og holde hodet klart.

    Husk på slutten av dagen er det bare et spill. Gitt det er en veldig viktig kamp, ​​med mye penger og tid investering, men det er et spill alle det samme.

    Disse to er de mest kritiske deler av å opprettholde en vinnende mentalitet for noe spill, ikke bare liga. Det er masse mer du kan gjøre selv. Unngå å brenne ut, ligge i forkant av meta, og studere spillteori er bare noen få eksempler. Det er ikke lett, men det er verdt det.

More posts
6. april 2020

Opprinnelsen til League of Legends

historie League av Legends er bemerkelsesverdig. Meteorlignende økning av spillet har overrasket og fanget oppmerksomheten til millioner av mennesker i spillverdenen. Riot Games, videospillutvikle...

Read more