De vanligste feilene i lav ELO

Det tar litt tid å få taket på League of Legends. Klatring rekkene er ikke ment å være jevn seiling på noen måte, men hvis du finner deg selv alltid jobber hardt og få ingensteds det kan gjøre at du vil gi opp. Til tross for å analysere hva de profesjonelle gjør og gjennomgå statistikk om og om igjen, ingenting synes å bli arbeider. Ikke bekymre deg! Alt håp er ikke tapt. Vi gjør ofte enkle feil som kan påvirke vår vurdering betydelig. Noen av de mest vanlige er listet opp nedenfor.

Opprette en plage

bry seg en motstander i League av Legends er en del av spillet. Du ønsker å komme i en annen gamer hode for å øke dine vinnersjanser. Det kan være morsomt, men det er slikt som over trakasserende en motstander. Hvis det blir i veien for din spiller, må du tone det ned. Tenk på det. - Hvis du er plaget en motstander, men ikke øke drap eller statistikk, er det sannsynligvis blir å være for mye

Ikke nok Vision

Mange League of Legends spillere liker å sette opp avdelinger siden visjon er ofte den beste måten å vinne en kamp. Du kan plassere avdelinger og rense ut motstanderen er hele dagen lang, men du også må se på visjonen du opprettet. Du må holde et øye på kartet hvis du vil at avdelinger til arbeid. Kartet må være din guide til å få deg til hvor du skal gå. Dette gjelder spesielt når du er oppdrett. Dra nytte av å se på kartet på en jevnlig basis.

For mange Nett

Hvis du finner deg selv maining nesten hver Champion i LoL, du gjør for mye. Ja, det er en debatt om hvorvidt dette er den rette strategien for å ta når du spiller, men det er ikke. Hvis du har lav ELO og er stadig maining, prøver bare å bruke en håndfull av Champions på det meste. På den måten er det lettere å holde som du spiller rett i hodet ditt. Du ønsker ikke å gjøre spillet for komplisert ved å tvinge deg selv til å lære alt du kan om alle Champions.

Plasser deg selv Høyre

Når kampene, plassere deg selv kan være nøkkelen til å vinne. Ta en titt på hvor du står i teamet og solo kamper. Du ønsker å kjempe så mange Champions som mulig, men også påføre skader på så mange du kan. Avhengig av hvem du er, analysere hvor du står. Mange ganger vi ikke innser at vi sitter i skade måte før det er for sent. Holde seg i live er nøkkelen når du finner deg selv lider i rekkene.

Hvis du finner deg selv i lav ELO, må du ta de nødvendige skritt for å komme deg ut av uønsket situasjon. Vi er ofte selv sabotere oss selv når vi gjør enkle feil som de nevnt. Pass på når du spiller, du betaler oppmerksomhet til detaljer. Det er der din suksess er dekning.

More posts