C9 dominerer LCS: Hvorfor skjer dette?

Cloud 9 har vært en stor mulighet for LCS. Dette teamet endte opp med å vinne Spring Split og hadde en seier over FlyQuest. Med det, det avsatt Team Liquid og ble en av de beste lagene i hele Nord-Amerika. Vi kommer til å se på hvordan teamet ble utviklet og endte opp med å bli en drivkraft.

Den opprinnelige C9 roster besto av William Hartman (Meteos), en Van Le (baller), Zachary Scuderi (sleipe), Daerek Hart (Lemmonnation), og Hai Du Lam (Hai). Dette teamet har vært den mest dominerende for LCS. I løpet av bare de første 50 kamper, teamet hadde seier priser på rundt 43-7. Dette tillot dem å ta to LCS seire etter hverandre uten noen problemer. Pluss, de hadde en verden ytelse som var solid, noe som gjør det til en konsistent gruppe for 2014 og 2013.

Med tiden, skjønt, var C9 fortsatt relevant, men kunne ikke oppnå de samme forestillinger hjemme. De bare våknet opp når Worlds turneringer kom. Plus, det var utallige vaktliste brytere, noe som førte dem til å ikke komme inn debut form. Selv om de fikk nær å vinne en tredje LCS tittelen tilbake i løpet av sommeren 2019, kunne de ikke slå Team Liquid og tapt i en fem-spillserien.

Store endringer

I løpet av våren Split i 2020, som alt er endret. De tapte igjen til Team Liquid og hadde en under pari ytelse på Worlds turneringen, slik at de innførte en ny vaktliste. Selvfølgelig, de holdt midlaner Yasin Dincer (Nisqy) og Toplaner Eric Ritchie (lakris), men de fremmet Robert Huang (Blaber) til utgangsposisjonen. De signerte også Jesper Svenningsen (Zven) fra TSM og Phillipe Laflamme (Vulcan) fra Dignitas å være botlanes. Selvfølgelig, har resultatene talte for seg selv. De revet den hjemlige ligaen, ta en 3-0 Spring Split seier i finalen. Nå er de 8-0 for sommersesongen.

Det er to argumenter for hvorfor C9 er nå så dominerende. Den første indikerer at de er driftsresultatene i regionen og har en sterk liste, mens den andre fokuserer på sine motstandere og deres mangel på utvikling.

Mangel på Challenge og dominans

I utgangspunktet er styrken av C9 Blaber, King of the Jungelen for den dype hav. Selvfølgelig kan hele roster vurderes sterkt, og alle i sine respektive roller gjør stor. Imidlertid er Blaber den som instigates handling hele kartet. Han kan generere tempo rundt målene på grunn av sin aggressive spillestil. Ingen synes å være i stand til å stå imot ham, heller. Selv om han er en sterk mekanisk spiller, han hjulpet av hele teamet hans fordi de kan alle gjøre det som er nødvendig. Derfor kan C9 flytte rundt på kartet proaktivt og gir ikke opp målene hvis de føler at de kan vinne den.

Men mens C9 er et godt team, og har talentfulle spillere, andre lag har en mangel på utvikling. TSM er faktisk den eneste andre laget som konsekvent kan lage skuespill, men de har en rekke problemer.

hva som kommer

Selv om Team Liquid alltid trekkes det sammen for internasjonale konkurranser og sluttspillet, hadde de en katastrofal Spring Split. Den viktigste testen for C9 er når de går til verdens. Dette laget gjør det bra i verdensmesterskapet, selv med andre forestillinger mangler. Of course, press og forventninger kjøre høy. En ulempe som C9 dominerer LCS er at de ikke kan trene så mye fordi ingen andre lag står opp til dem.

More posts
18. juli 2020

Hva er å lede i League?

League of Legends, og mesteren basert Esports generelt, er ikke fremmed for spennende og unike strategier.

En av de mer interessante av disse strategiene er begrepet trakt, s...

Read more