BoostRoyal dominerer LoL ELO Boost-scenen i 2017

I regnskapsåret 2017 rapporteres BoostRoyal å selge mer enn 50% av alle League of Legends-forsterkninger i segmentet. Disse dataene kommer ikke som en overraskelse for mange, ettersom selskapet kom nær dette tallet i den siste konkurransesesongen i 2016. Konstant forbedring av kundeopplevelsen og godt posisjonert markedsføring hjelper selskapet å nå nye kunder, mens det er kundesentrisk tilnærming hjelper dem å holde eksisterende LoL-boost-brukere fornøyde. Ved å ha både eksisterende og nye markedsmuligheter godt dekket i økende hastighet, har markedsundersøkere positive forventninger til det markedsledende LoL ELO Boost-selskapet. Blant den kundesentriske virksomhetsoppgaven fra selskapet sammenlignet markedsundersøkere BoostRoyal med andre LoL-boosting-leverandører og kom til en konklusjon at selskapet ligger langt foran konkurransen når det gjelder kvaliteten på det høye utvalget LoL ELO boost-tjenester.

BoostRoyal-tjenestemenn svarte på anmeldelsen, som med deres ord “kom som en fryd”. ”Hovedmålet vårt var ikke å bli markedsledere på ELO boost-markedet, men å tilby en legitim og profesjonell service som en løsning for League-aktører i nød. Selve spillet er allerede veldig vanskelig på høyere nivåer (platina og diamantnivå), og vi ønsket ikke å gjøre det noe mer komplekst for våre kunder. Fra starten ønsket vi bare å lage en løsning for spillerne som vi perfeksjonerte over tid, ved å fokusere på kundenes behov. Gjennomgangen av vår LoL-boosting-tjeneste kom som en glede, og vi er glade for at vi kan betjene så mange glade kunder. I fremtiden vil vi fortsette å forbedre våre LoL ELO boost-tilbud med samme mål om å gjøre så mange fornøyde kunder som mulig ”.

Det er alltid en glede å lese om en vellykket virksomhet med en voksende base av fornøyde kunder. Hvis du kjenner noen League of Legends-spiller som vil være interessert i en så utviklet og profesjonell tjeneste, kan du gjerne henvise BoostRoyal, et veletablert navn og markedsledende selskap i LoL ELO boost-segmentet.
More posts
27. november 2019

ELO boost og opprør

ELO boost og Riot har et langt og dårlig forhold. Riot opprettet League of Legends som et konkurrerende spill, selv om det er vanskelig å se om spillet var noen gang ment å være så stor med så mange...
Read more