BoostRoyal dominerer LoL ELO Boost-scenen i 2017

BoostRoyal dominerer LoL ELO Boost-scenen i 2017

BoostRoyal dominerer LoL ELO Boost-scenen i 2017

I regnskapsåret 2017 rapporteres BoostRoyal å selge mer enn 50% av alle League of Legends-forsterkninger i segmentet. Disse dataene kommer ikke som en overraskelse for mange, ettersom selskapet kom nær dette tallet i den siste konkurransesesongen i 2016. Konstant forbedring av kundeopplevelsen og godt posisjonert markedsføring hjelper selskapet å nå nye kunder, mens det er kundesentrisk tilnærming hjelper dem å holde eksisterende LoL-boost-brukere fornøyde. Ved å ha både eksisterende og nye markedsmuligheter godt dekket i økende hastighet, har markedsundersøkere positive forventninger til det markedsledende LoL ELO Boost-selskapet. Blant den kundesentriske virksomhetsoppgaven fra selskapet sammenlignet markedsundersøkere BoostRoyal med andre LoL-boosting-leverandører og kom til en konklusjon at selskapet ligger langt foran konkurransen når det gjelder kvaliteten på det høye utvalget LoL ELO boost-tjenester.

BoostRoyal-tjenestemenn svarte på anmeldelsen, som med deres ord “kom som en fryd”. ”Hovedmålet vårt var ikke å bli markedsledere på ELO boost-markedet, men å tilby en legitim og profesjonell service som en løsning for League-aktører i nød. Selve spillet er allerede veldig vanskelig på høyere nivåer (platina og diamantnivå), og vi ønsket ikke å gjøre det noe mer komplekst for våre kunder. Fra starten ønsket vi bare å lage en løsning for spillerne som vi perfeksjonerte over tid, ved å fokusere på kundenes behov. Gjennomgangen av vår LoL-boosting-tjeneste kom som en glede, og vi er glade for at vi kan betjene så mange glade kunder. I fremtiden vil vi fortsette å forbedre våre LoL ELO boost-tilbud med samme mål om å gjøre så mange fornøyde kunder som mulig ”.

Det er alltid en glede å lese om en vellykket virksomhet med en voksende base av fornøyde kunder. Hvis du kjenner noen League of Legends-spiller som vil være interessert i en så utviklet og profesjonell tjeneste, kan du gjerne henvise BoostRoyal, et veletablert navn og markedsledende selskap i LoL ELO boost-segmentet.
More posts