Boost Blog Del ౧

Hei alle sammen! Det er min ære å være en del av BoosRoyals bloggaktivitet. Til å begynne med var jeg en tilfeldig League of Legends-spiller år tilbake fra nå. Jeg lærte om spillet gjennom en venn av meg på videregående. Han inviterte meg til å leke med ham på ettermiddagene eller i helgene. ‘Det er et gratis spill det er verdt å prøve’ sa jeg til meg selv. Når jeg ser tilbake nå, tror jeg vi var klassiske noobs, men som ikke var det første gang jeg spilte spillet. Uansett skal det første viktige poenget med denne gjennomgangen være hvordan jeg bestemte meg for å kjøpe et ELO-løft for meg selv. Da den første sesongen av League of Legends gikk, fikk vi alle ideen om hvordan spillet skulle spilles ordentlig. Det var den påfølgende sesongen av spillet da vi prøvde rangerte spill for første gang. Da vi hadde gjort noen fremgang gjennom den rangerte sesongen, så jeg at jeg ikke vil være i stand til å fullføre der jeg projiserte meg selv når sesongen var på vei. Jeg var i sølv III, men jeg ville virkelig ende i gull for å få alle belønningene. Dette var poenget da jeg husket at noen nevnte ELO boost. Jeg visste ikke hva det er og hvordan ville det fungere så jeg google ELO boost. Dette var første gang jeg besøkte et ELO boost-nettsted. Unødvendig å si, fra de mange sidene som dukket opp etter google-søket, var den første som fanget blikket BoostRoyal på grunn av det kule navnet. Nettstedets enkle struktur gjorde det enkelt å forstå alle viktige detaljer i ELO boost. Jeg leste all informasjonen som jeg kunne finne til bunnen av hovedsiden. Nettstedet gjorde det klart at jeg kunne velge mellom to typer ELO boost. Den første var en betaling per gevinst-tjeneste, den andre er divisjonsøkning, noe som gjør det mulig å øke LoL-kontoen din til en bestemt rangert inndeling av ønsket, slik jeg hadde lært av beskrivelsen. Jeg nølte ikke så mye med fra det punktet, jeg hadde det klare målet i tankene mine. Jeg ønsket å være i gulldivisjon før sesongavslutningen. For å slette de siste spørsmålene som jeg fremdeles hadde i tankene, sjekket jeg F.A.Q-menyen for svar. Jeg fant det jeg lette etter, så jeg fortsetter med kjøpet. Det er en serie bilder som viser kjøpsprosessen. Hos dem var det lett å komme gjennom hele prosessen. Siden jeg ikke hadde en PayPal-konto, brukte jeg kredittkortet mitt til å betale for ELO-boostet, men prosessen gikk likevel gjennom PayPal, noe som gjorde kjøpet helt trygt. Jeg avsluttet kjøpet og bommen jeg var i. ELO-boostet mitt kom akkurat i gang!
More posts
27. november 2019

League of Legends Alle!

Ganske sikkert, nesten mange av dere er godt kjent med League of Legends (LoL). Hvem ville vel ikke være det? Den første starten viste seg å være en stor suksess, og inntil videre fortsetter den å vær...
Read more