Blir det en League of Legends 2?

Bare i tilfelle en utvikler tjente retten til å tenke og vurdere å lage en oppfølger, er det Riot Games. Multiplayer Online Battle Arena eller MOBA-spillet i dette studioet populært kjent som League of Legends har unektelig blitt en stor suksess.

Dette spillet brøt rundt 27 millioner aktive hverdagsbrukere og elsket av både kritikere og spillere på grunn av det svært vanedannende gameplayet. Likevel har Riot Games aldri kunngjort at det kommer en oppfølger. Så det er klart sagt at League of Legends 2 ikke skjer.

Bedriftens talsperson avslørte at LOL-oppfølgeren ikke ville være en del av planene til studioet. I stedet uttalte de at på grunn av tittelens online karakter uten fysisk kjøp som forventes å bli utgitt, har spillutviklere som mål å fokusere mer på å lage flere oppdateringer og oppdateringer til den stort sett vellykkede og velkjente MOBA-tittelen. Dette kan fortsette på ubestemt tid. Til og med en seniorartist i opprør avslørte at han selv ønsket at barnebarna hans skulle spille dette.

Det er en dristig uttalelse å komme med. Imidlertid kan Riot til slutt være selvsikker. De daglige aktive brukerne av League of Legends doblet seg i år, og det har vært en voldsom vekst siden den første lanseringen i 2009, og dette forble siden den gang.

Riot Game studio tenker alltid på måter å forbedre tittelen på og har til og med begynt å gjøre oppdateringer for å gjøre at deres bots i spillet fungerer som menneskelige spillere. Med tanke på LOLs digitale natur, ser utviklere ingen grunn til at de må slutte å gjøre ting bedre for den beste brukeropplevelsen.

Men uten League of Legends 2 betyr ikke nødvendigvis at Riot nekter å jobbe med andre IPS og prosjekter. Nå forblir utviklere stille, men likevel begeistret for hva fremtiden har å tilby. Riot er ikke presset til å gi ut nye tilbud, men League of Legends vil forbli den første og eneste tittelen.

Til tross for at de ikke har League of Legends 2, er det sikkert at millioner av spillere over hele verden finner tilfredshet og mye moro og spenning som spiller League of Legends. Å søke etter en annen oppfølger kommer ikke engang til tankene fordi den opprinnelige LOL har klart å gi dem alt de trenger for en enestående og hyggelig spillopplevelse.

League of Legends er derfor fortsatt nummer én og den eneste for utallige spillere over hele verden. Dette spillet har et sted i spillernes hjerte.

More posts