Beste spillerne i Valorant

Siden det nå er noen konkurranse i Valorant, utgitt av Riot, vi nå ser som noen av de beste spillerne er i hele verden.

Når rangert modus kom ut, var det ikke noe annet enn en full suksess. Spillere ivrig begynte å spille for å vise frem sine ferdigheter. Plus, det mulig for dem å konkurrere med andre. Siden det er en objektiv måling for å bestemme rang, er det lettere å se hvor de beste spillerne i Valorant er. Selvfølgelig har du også fått en rekke turneringer som skjer hele tiden. Dette gir også en klar indikasjon av de mest dyktige spillere.

Tenz

Tenz er en tidligere CS: GO-spiller, og han var først på den Valorant (nå kalt Radiant) rang i USA. Han er en populær Twitch streamer og har mer enn 90 tusen tilhengere. Derfor nyheten spredte seg raskt at han hadde nådd den øverste rang før noen andre, sammen med hans agenter Sage og Jett.

Selvfølgelig, konkurrerte han med andre tidlig i lukket beta spillet for å nå det høyere rang. Likevel er han en utmerket spiller, og vi kan ikke vente å se hva han gjør i fremtiden.

ShahZaM

ShahZaM var også en CS: GO-spiller og byttet til Valorant tidlig. Han har vist mye ytelse. Hans agenter er primært Sage, Breach, og Jett. Denne spilleren har også en sterk forståelse av evner og bruke hver enkelt effektivt. Han er en del av Sentinel team, så vi er sikker på at han kommer til å være på mange arrangementer.

Hiko

Hiko var dypt inn i CS: GO spill for mer enn 10 år. Han foretrekker solo nettstedet lek, lur, og clutch skuespill. Han spiller ekstremt godt under press. Faktisk kan han gjøre en clutch 1V4 spill, som ingen noen gang ser kommer. Denne spilleren har en tendens til å bruke Agent Breach mye, og han er en av de beste spillerne i Valorant akkurat nå.

elige

elige spiller CS: GO med Team Liquid. Konsekvent, har han plassert på toppen av en hvilken som helst turnering hvor han går. Hans siste konkurranse var for Valorant på T1 Nerd Gate Gamers Inviter. Her viste han betydelige ferdigheter gjennom hver kamp. Selv om hans team, Team Brax, kom på andre plass, han så på som MVP for denne hendelsen. Han spiller alltid Agent Breach, og han konsekvent viser de beste Valorant ferdigheter.

Selvfølgelig er dette bare en shortlist av alle de beste spillerne i Valorant. Dette spillet tok av og er blitt svært populært. Med praksis, kan du være en av de beste og ros for det.

Her kan du sjekke ut vår tar på hva de beste våpnene er: https://www.boostroyal.com/ blog / Best-våpen-in-Valorant

More posts
28. juni 2022

Beste Valorant -spillere i 2022

Det er sprøtt å tenke på hvordan Valorant gikk fra å være stort sett ingenting for publikum for bare et halvt tiår siden til å klatre opp i gradene for å bli den mest fremtredende konkurrerende FP...

Read more