Beste meglerne i verdsetting

Er du ute etter å komme i gang på Valorant? Noe du bør vurdere når du forbereder å spille er den typen agent du vil ha. Ulike agenter har forskjellige evner som kan dra nytte av type gameplay deg eller laget ditt har. For nybegynner Valorant spiller, bør du vurdere følgende anbefalte agenter for din spilling.

Hver enhet av fem spillere kan dra nytte av en som kan gjenopplive dem. Hvis dette er en rolle du er ute etter å ta på, vurdere Sage, som har evnen til å regenerere kan forbedre sin erfaring. Sage kan hjelpe allierte powerup, men hun kan også tilkalle en vegg som beskytter mot fiender.

For spilleren som liker å spille aggressivt eller snarere som ønsker å dominere, vurdere brudd. Misligholdet er en agent som kan forårsake jordskjelv, for ikke å nevne at motvirke angrepene hans er ganske vanskelig på grunn av hans evner. Hva er en ulempe å Breach styrke? Hans kraft kan noen ganger overmanne at hans lagkamerater, så hvis du eller dine lagkamerater tenker på brudd, sørg for at du vet hva du får til!

Hvis du foretrekker de mer subtile og strategisk tilnærming, vurdere Cypher. Dette Valorant agenten sted feller hele, noe som senker motstanderen. Cypher er en agent som spiller mer en birolle enn å lede et team. Cypher er et flott middel til å ha på et lag som han kan ligge på lur bak fiendens linjer og lage et overraskelsesangrep. En av de tingene som gjør Cypher en stor Valorant middel er at når du har mestret og forstått bombene han bruker, kan du strategisk plassere dem bak fiendens linjer for optimal skade.

Raze er en Valorant agent som er en go-getter, som sine offensive ferdigheter er makeløs til andre. Hun har god kunnskap om intrikate våpen, for ikke å nevne, hun har en rakettkaster som kan forårsake rikelig skade med et enkelt trekke av avtrekkeren. En ekstra fordel å ha Raze som et middel er hennes granater som gjør forstyrrelser og offensive angrep på fienden.

Hvis du foretrekker en agent som har smidighet og bevegelighet, bør du vurdere Jett. Hennes fysiske attributter at hun kan klatre vanskelig tilgjengelige områder og handlingsrom til vanskelig å få til vinkler. På en måte, hennes evne til å bevege seg raskt gjør henne til en vanskelig mål å treffe.

Som agent for å plukke i Valorant er aldri virkelig konstant. Det kan endre seg raskt basert på spillets utvikling, så hold deg oppdatert med de midler som gjør Valorant spillet for å spille.

More posts