Beste Våpen Ved verdsettelse

Er du en fan av den første-person spill, Valorant? Hvis du er, vet du hvor viktig å ha riktig våpen er når det gjelder å skaffe seg erfaring og progresjon gjennom gradene. Avhengig av budsjettet, alternativene for å finne det beste våpenet i spillet er uendelige. For å hjelpe Valorant gamer, uavhengig av ferdigheter og rang, deler vi det beste våpen å ha i Valorant, samt hva du bør vurdere når plukke et våpen.

Hvis du foretrekker en sneak angrep, operatøren, en Sniper Rifle, er det beste våpenet for deg. Det tilbyr langtrekkende skyting og presisjon. Hvis du er ny på Valorant kan Sniper Rifle være litt ute av din liga som det går for 4500 kreditter. Det krever litt dyktighet og kunnskap til å maksimere nytten av operatøren. Spillere som velger å gå med operatøren bør være oppmerksom på at det ikke gjør godt med kort- eller nær-langskudd. Hvem ville ha nytte av dette våpenet? Operatøren er anbefalt for de i de høyere rekker, slik som Valorant, Udødelige, eller diamant.

Ny på Valorant? The Ghost pistol ville være et egnet våpen for startspilleren. Det er ikke bare ideell for ethvert budsjett, men de er enkle å brann også. The Ghost er en utmerket pistol for de korte og mellomtoner skudd. Ett fall av Ghost er at når du gjør flere bilder etter hverandre, nøyaktighet avtar til du stopper og deretter refokusere.

Er du ute etter en pistol som gjør påfølgende skudd? Tenk assault rifle, Vandal. Dette er Valorant motstykke til AK-47. Den Vandal er en av de få våpen Valorant som har rekyl system. Hvis du ikke har perfekt mål, kanskje du er i midten av rekkene - dette er et egnet våpen. Hvorfor? Du trenger ikke å ha nøyaktige mål å bruke Vandal.

Når vi leter etter et våpen til bruk på Valorant, vurdere type spiller og karakter du er. Er du en snikskytter? Er du forsvaret? Eller kanskje du foretrekker å være nært og personlig? Uansett hvilken spilleren preferanse, er det en rekke forskjellige våpen for å velge mellom i Valorant. Det én ting å vurdere er dine ferdigheter, preferanser og stil. Siden Valorant er et lagspill, plukke et våpen som kommer til nytte for din gruppe misjon og dynamisk anbefales. De siste ting du ønsker er alle nært trekkende våpen og ingen snikskyttere eller rifler.