Beste TFT Komposisjoner Du bør prøve ut

Oppdateringer kommer og går, og med det, ideelle lag komposisjoner i TFT endring i en meta du kanskje ikke være kjent med. Den gjeldende oppdateringen er 10.15, så det er viktig å være oppmerksom på hvilke gruppesammensetninger er levedyktige. Husk, levedyktig lag comps garn dere seieren og vinne er mye mer moro enn å tape.

Pr Patch 10,15, er Astro Sniper'e et sikkert kort for høy tier som Jarvan s nerfs at kjernegruppen av Caitlyn, Nautilus, Ashe, Gnar, Jhin, Teemo, Wukong, og Lulu å utmerke seg mer i den aktuelle meta. Jhin og Teemo utfyller hverandre ganske bra, så bruk angrep og magi skade elementer kan bidra til å holde itemization prosessen ganske enkel, spesielt i tidlig spillet.

En stor ting å merke involverer Astro snikskyttere er at itemization er mer fleksibel med dette laget i forhold til andre gruppe comps. Som et resultat, kan du prøve counterbuilding eller eksperimentere litt mer for din komfortsone (og forhåpentligvis finne vinnende resultater). Spesifikke nivå-ups varierer avhengig av situasjonen, så du må være tilpasningsdyktig.

En annen populær og vellykket teamsammensetning gjøre noen bølger i konkurranse scenen er Bang Pilots teamsammensetning. Shaco, Annie, Rumble, Fizz, Gangplank, Karma, Cassiopeia, og Viktor utgjør laget, og den utmerker seg når både Shaco og Annie har sine varer på nettet. Likkledet i Stillheten er et stort element å vurdere med dette laget, som er Quicksilver og Trap Claw på super mech.

Shaco kan håndtere fiende bærer mens den super mech er plassert med den viktigste kraft av fienden lag sammensetningen. Dodge gjenstander og tankiness kan gjøre dette teamet irriterende til ansiktet, særlig ettersom det straffer motstanderens misplays mer enn mange andre lag, derav en sterk anbefaling om å prøve dette ut. Du kan prøve å eksperimentere med andre mech enheter i tilfelle av patcher endre ideelt itemization eller om det er direkte nerfs til karakterene er oppført.

Hvis du leter etter et team komp som er unkillable, da The Wall er et flott team sammensetning for å prøve ut i TFT. Teamet består av Cassiopeia (som sakte dreper fienden lag), Nautilus, Jayce, Wukong, Mordekaiser, Leona, Poppy, og Soraka. Med en blå buff på Cassiopeia, må du investere tungt i å få henne til å gjøre de viktigste skade for teamet som laget ditt er sterkt fokusert på defensiv spiller.

Defensivt orienterte lag som The Wall kan sterkt straffe visse offensive lag som fokuserer på angrep skade. Tidlig spillet skaden er nøkkelen, så prøv å få en leder av noe slag for å være truende vegg som ikke vil smuldre under motstanderens tunge krenkelser. Selvsagt, hvis du ikke bruker Cassiopeia riktig, dette teamet vil ikke fungere ideelt, slik at en annen teamsammensetning kan være mer gunstig for deg hvis du fortsetter å slite med en mer defensiv spillestil.

Disse gruppesammensetninger har stor seier priser og til og med topp 4 resultater i konkurranse scene og er fleksible nok til å være levedyktig i fremtidige oppdateringer. Utover alt annet, trenger du å ha kunnskap om fiendens lag komp og hva de bygger, så du kan ikke bare klapse disse lagene hvert spill uten å vite hvorfor de fungerer. Likevel, disse lagene er fortsatt nybegynner-vennlig og stor på høyt nivå lek.