Best LoL Champion for Beginners

Beklager å si det åpenbare, men League of Legends er massiv. Like, MASSIVE. Det er over 130 spillbare legender for deg å velge mellom, og enda flere elementer og utstyr for å tilpasse bygger, playstyles og statistikk i måten du liker dem.

Den ekspansive naturen gir litt av et problem for nyere spillere som prøver å komme inn i spillet. LoL er en av de mindre tilgjengelige Esports titler der ute, og det er på grunn av, delvis, dette problemer med å velge og lære tegn.

Men det er en mester som har blitt spesielt utviklet av Riot toppsjefene for å hjelpe newbies integreres i League of Legends verden enklere, med en evne kit som gir enkel tilgang, og en spillestil som er mye mer å plukke opp og gå enn andre vinnere.

Garen

Garen er et godt tilgjengelig forkjemper for de som ønsker å dyppe tærne i League of Legends farvann. Han fikk noen alvorlige naturlig defensive evner, samt en evne som gir ham bonus forsvar og en passiv som tillater ham å regen helse raskere enn vanlig.

Han har også noen skikkelige offensive evner, skjønt, spesielt hvis du spec ham ut for det, og satt i en litt trening med sine evner. Denne balansen mellom angrep og forsvar er det som gjør Garen slik en går til anbefaling for nyere spillere.

His Q er avgjørende streik. Når du bruker denne, er Garen kommer til å bare gi fienden foran deg en massiv klask med sverdet. Angrepet gjør anstendig skade, men enda viktigere, det demper også de hit, noe som betyr at de ikke kan kaste magi eller bruke evnene i noen sekunder, og gir deg en stor fordel. Det fjerner også noen bremser som Garen er berørt av, påskynde ham opp hvis behov.

Mot er hans evne W. Når aktiv, Garen gevinster magi, motstå og rustninger hver gang han dreper en enhet. Dette buff tilsvarer rundt 600 gull verdt for defensive elementer, noe som gjør det utrolig verdifull. Det reduserer innkommende skade og lar Garen å holde seg på slagmarken for mye lenger enn vanlig.

His E evne er dom. Dette er en AoE evne som er nyttig for dueling, eller for å tørke ut store grupper av assistenter raskt. Det er en spin angrep, så Garen spinner i sirkler flere ganger med sverdet, i hovedsak blir en virkelig stor, og virkelig skarpe, Beyblade.

Demacian Justice er Garen s R evne. Denne ultimate er det som er kjent som en utføre. Det betyr at den er designet for å fullbyrde kamper med ett slag i stedet for å håndtere en stor bulk skade. For dette formål, innebærer muligheten Garen slippe en massiv sverd på sine mål. Sverdet gjør mer skade mer helse mangler fienden, som er det som gjør det til et kjøre evne.

Alt dette satt sammen tillater spillere å plukke opp Garen ganske lett og trenger bare en liten bit av praksis for å få noen reell verdi ut av hans kit. Så hvis du er i markedet for første LoL mester, vurdere å gi ham en spinn. Skjønner? Årsak hans E evne er en spin? Glem det.

More posts
29. august 2020

The Future of Esports

I løpet av de siste to tiårene, har esports blitt en industri verdt over en milliard dollar. Spillerne er ofte kjendiser, og turneringene har skrikende fans fylle arenaen. Faktisk sponsorer ofte i...

Read more