Best League of Legends spillerne i verden

The League of Legends samfunnet er på ingen mangel på talent, kan du være jævla sikker på det. Spillere fra alle deler av alle land i alle kontinenter på kloden konkurrerer om å bevise sin verdi og gjøre sitt preg.

99,9% av disse spillerne aldri gjøre det til de store ligaene. Noen ender opp med fallende bare kort, andre gir opp for tidlig, og noen hadde aldri ferdigheter til å gjøre det i første omgang.

For 0,1% som gjør det, berømmelse og formue venter. Mange av verdens beste proffer er aktet av sine landsmenn, og holdt opp som helter. De utvikler kulter personligheter og gjøre den type penger de fleste bare kan drømme om.

Disse levende legender er tema for denne artikkelen, tre beste League of Legends-spiller snill nok nåde våre skjermer med sine ferdigheter.

det beste: Faker

Det spiller ingen rolle hvor du går, hva du leser, eller hvem du spør. Faker er det første navnet på alles lepper når du spør dem som den største gjennom tidene er.

Spille for SK Telecom T1 (SKT T1), mannen har blitt kalt “den unkillable demon kongen.” Dette sier alt det er behov for.

Han er midt kjørefelt esset T1, ofte egenhendig blåser spillet åpent for sitt lag med sine utrolige skuespill.

Hans evne til å finne hull i fiendens oppsett er uovertruffen, som også er hans evne til å utnytte dem.

Faker er uten tvil den absolutte geit.

SK Telecom T1 CLID

En annen spiller fra T1, CLID har vist seg å være kanskje den mest verdifulle spilleren i SK Telecom T1 vaktliste i år. Enda mer-enn Faker.

T1 jungler er en skremmende tilstedeværelse på kartet. Ofte samarbeider med den tidligere nevnte Faker, CLID fungerer som katalysator for sitt lag.

Han er en stor lagspiller, forstå hans katalysator rollen til en feil. Han legger grunnlaget som hans lagkamerater bygge husene sine. Han setter opp og støtter laget sitt bedre enn noen annen spiller i verden.

Kommer fra små kår, CLID var en relativt ukjent spiller i starten av året. Det er trygt å si at folk vet hvem han er nå.

Doinb Fra FunPlus Phoenix

Doinb er en instrumental brikke i FunPlus Phoenix maskin som tok hjem VM i år.

Han er en uselvisk spiller som gjør det som trengs for sitt lag for å få overtaket. når det betyr at han har å gi opp sin kjørefelt eller gårder til hjelp der han trengs, og så bli det.

Denne typen holdning er ikke en som resulterer i en prangende resultattavle, men en som gjør sitt lag til å utføre til det nivået som de gjør.

Han er en følelsesmessig spiller, avkall på stoiske oppførsel og i stedet velger å åpenlyst uttrykke seg i løpet av hans spill, feirer vilt for seire, og ydmykt henger hodet i nederlag.

Selv om det er nok av andre verdensklasse konkurrenter der ute, disse tre er et skritt over konkurransen. Besitter ikke bare rå individuelle ferdigheter, men de har også en uselvisk holdning som tillater dem å prioritere vinne over sine egne prestasjoner.

Hvis du ønsker å være i den 0,1% så er det disse gutta til studien.