Beryktede Utnytter i historien til LoL

En video game utnytte er vane med å ta en feil i et spill for å bruke for din fordel. Denne feilen var ikke ment å være en fordel for spillere og har blitt sett på som en måte å jukse et spill. League of Legends er intet unntak fra dette. Spillere har sett mange bragder i løpet av årene, med noen som er sjokkerende for godt til å være sant. Utnyttelser er et kontroversielt tema. Noen ser det som en måte å lure systemet. Men andre mener om det er der ute for å ta, bør spillerne ta tak i det. Uansett hva dine synspunkter er på dette, LoL har hatt sin rettmessige del av dem. Følgende er bare noen av de mer utrolige de som har vært vitne til nå.

LoL Rangert Exploit

Det er bedriftene går rundt som fullstendig overstyre den virkelige League of Legends. Spesielt rangert utnytter gjøre dette på en slik fet sak at det er sikkert å få deg utestengt hvis oppdaget. Denne utnytte lar deg lage et spill som gjør den til rangert. Dette betyr at du nå kan ha en full fest i den modusen. Noen spillere som kjenner koden har kommet opp med flere linker til hvordan du gjør det på ditt eget system. Du kan betale for noen av disse, men de fleste er gitt ut gratis.

Når du har opprettet ditt spill, spille på fem mot fem-modus, og spille for å vinne. Hvis du gjør det, får du ligapoeng på slutten av spillet. Vær forsiktig, fordi hvis du taper, savner deg ut på disse punktene også. Selv om det har vært spillere som har våget å gjøre dette, de fleste om ikke alle av dem har fått forbud fra spillet. Hvis du er fristet til å prøve, spør deg selv om det er verdt å ta risikoen.

Skjult Skill utnytte

En annen beryktet utnytter ble først antatt å være en feil i spillet. Det er en feil i ferdigheter aktivering at spillere har plukket opp på og bruke til sin fordel. Champions i spillet har krefter som slår sine auto angrep etter noe bedre. Typisk, lol skjuler denne bedre evne til spillere bytter ved hjelp av Q.

Spillere har brukt en utenforstående program for å finne ut hva andre Champions kan gjøre det samme. Disse tegnene vanligvis ikke gjør bryteren, men hacket programmet overstyrer de opprinnelige reglene. LoL utviklere fanget vind av hva noen av spillerne gjorde og var ikke imponert. Ferdighetene ble ikke brukt slik de skulle og ga disse cheaters en urettferdig fordel i spillet.

Som et resultat av spillskaperne har styrt disse typer exploits som et brudd på deres vilkår. Dette er noe som kan få deg utestengt for godt. Patcher og feilrettinger har måttet bli gitt ut for å lukke disse enorme problemene en gang for alle. De har gjort det klart at hackere, bedrager, og utnytter ikke kommer til å være en del av League of Legends når som helst. Det er bedre ikke å spille spillet enn å bruke det urettferdig. Cheaters ta notat.

More posts