Alternative League of Legends spillmoduser

League of Legends er et av verdens ledende konkurranse MOBA-spill, og det er en grunn til det. Gjennom årene har Riot finetuned spillet og systematisk laget en intrikat og levende spill som bare fortsetter å gi.

I løpet av årene som har gått inn i etableringen av dette spillet, har vi sett en fenomenal mengde forskjellige spillmoduser lagt.

Den typiske fem på fem konkurrerende spilltype gjør brenne deg ut etter en stund, noe som gjør det unike og sære sesongmessige hendelser en sårt tiltrengt pust i bakken.

Mens spillmoduser er generelt ikke kommet for å bli, det gjør det gi noen sårt tiltrengte moro i et miljø som ellers er overveldende giftig og alvorlig.

Hva i spillmoduser innebærer

Vanligvis kommer de alternative League of Legends spillmoduser med en alvorlig av stat øker som brukes på alle spillere over hele linja.

Dette kan være alt fra fart øker for å angripe ups, til en økning i hastigheten som folk tjener gull.

Noen ganger kan du se noe litt mer unikt. Ta Ascension, for eksempel. Denne spillmodusen var helt unik i sin kjennelse. Det forskjøvet hastigheten som hver spiller kunne forlate fontenen i begynnelsen av spillet og hadde dem teleportere til et angitt punkt rundt på kartet når de gjorde.

spillmodus ble punkter basert og inneholdt en nøytral mobb som skjenket en super buff gang drept.

Mens spillmoduser som er denne unike er få og langt mellom, er det alltid gøy når man kommer rundt.

Rotaspillmoduser

Hvert år riot har en roterende spillmoduser modell hvor alternative spillvarianter blir aktivert og deaktivert ved visse punkter i løpet av året. Dette holder spillet interessant og gir rom for både innføring av nye spill, samt retur av noen fan favoritter.

Det er vanligvis syv eller åtte spillmodi gjennom året som roterer på en noe månedlig basis. Noen spillmoduser varer lenger enn andre, så du vil være sikker på at du dra nytte av en type du liker mens den er tilgjengelig.

I tillegg til rotasjon, til tider, det er sesongmessige hendelser som bringer inn nye spillmoduser, også. For ting som jul og andre helligdager, er det ikke uvanlig å se en hensiktsmessig inspirerte spill modus lagt for en uke eller to.

Hvis ikke, i det minste, spillet gjennomgår vanligvis en visuell overhaling for å matche festlighetene på den tiden av året.

More posts
9. august 2020

Hvordan Hyper Roll i TFT

Hyper rullende er en spesiell TFT strategi som har eksistert i en stund nå. Til tross for det, er det fortsatt innhyllet i mystikk for de fleste Teamfight Tactics spillere. Hva, når, hvorfor, og h...

Read more