Å bli ELO-booster Del II

Først trengte jeg litt grunnleggende arbeid for å få litt erfaring som jeg kunne skriv i søknadsskjemaet mitt. (Det er et søknadsbrev som hver booster må skrive for å søke om en ELO boostjobb på et offisielt ELO boost nettstedet) De første jobbene mine var for vennene mine i League of Legends. Noen av dem hadde lav ELO så jeg tilbød tjenestene mine til en virkelig billig pris for å øve. For å være ærlig i begynnelsen hadde jeg noen vanskeligheter. Det så ikke bra ut da jeg begynte å jobbe med en konto, men i stedet for å vinne begynte jeg å miste noen spill, kan du forestille deg. Årsaken til at dette skjedde med meg er at jeg har vært det å spille i topplagene i så lang tid, at jeg glemte hvordan spillet fungerer når du har et lag fullt av noobs, forlatere og giftige spillere. Det tok ikke lenge da jeg innså at dette virkelig er et ELO-helvete som jeg har glemt lenge siden den gang. Uansett kom jeg snart tilbake til den klassiske spillstilen min. Jeg begynte å lekte med de overdrevne mesterne og valgte ikke de nervøse. I en vanlig spill jeg ble lei av i den første perioden av spillet. Fra det tidspunktet jeg fortsatt måtte passe. I et 5v5 ELO helvetespill er det lett å tape et allerede vunnet spill spesielt når du har en forlater en giftig spiller som bare bruker tastaturet sitt til kurs i chatten, og en mater. Nøkkelen var å bli matet og holde fokus vinn spillet. Jeg ble fort erfaren av dette. Da jeg hadde virkelig gode fremskritt på vennens kontoer, følte jeg at dette var på tide å begynne å lete etter en jobb hos et ekte ELO boost-selskap. Jeg skrev et ærlig søknadsbrev med mitt tidligere erfaringer med spillet. Siden det ikke er skrevet noen eksempler på nettet Jeg brukte min egen kreativitet til å lage et brev som skiller seg ut fra de andre. Som det Det viste seg senere at jeg hadde suksess med det. Jeg sendte ut brevet mitt til mange forskjellige selskaper. Snart kom et av disse selskapene tilbake til meg, og de tilbød meg en plass der inne ELO boot squad. For å gjøre stedet mitt offisielt, måtte jeg gjøre en prøve jobb for dem. Jeg husker de nøyaktige ordredetaljene. Jobben min var å øke en konto fra platina I til diamant IV siden klienten satt fast i platina for en mens han vendte seg mot oss for å hjelpe ham. Jeg var veldig nervøs for det fordi jeg ikke har styrket noen til det høye før, var platina det maksimale som jeg gjorde før, og jeg var også nervøs fordi det var prøvejobben min. Heldigvis gikk det bra. Jeg tapte bare 2 kamper og nådde diamant veldig fort. Jeg fikk jobben, og jeg var offisielt i systemet med ELO-boostere der jeg kunne låse inn ordrene som siden mottar. Nå har jeg utallige fullført ordrer bak ryggen min. Jeg er glad det skjedde på denne måten fordi jeg kan spille min favorittspill mens jeg tjener penger, noe som er en absolutt stor ting for meg. Jeg er glad for å jobbe hos BoostRoyal og være i den øverste kretsen av boostere.