Å bli ELO-booster Del I

I denne artikkelen vil en ELO-booster dele sin reise fra en vanlig League of Legends-spiller til en profesjonell ELO-spiller som jobber som han spiller spillet. En venn anbefalte spillet for meg for noen år siden. Alt det jeg husker at jeg ble avhengig av spillet øyeblikkelig. Jeg traff nivå 30 raskt med vennene mine og på slutten av sesongen så vi Fnatic vinne Dreamhack, som forandret måten vi spiller for alltid. Fra det tidspunktet begynte jeg spiller rangert spill. Etter taktikken fra Dreamhack og se på proffene for spillet befant jeg meg snart i de øvre divisjonene av spillet. Vi spilte vanligvis rangerte lagkamper den gangen, noe som gjorde det enkelt for oss å jobbe videre teamarbeidet vårt som vi kopierte fra de beste lagene den gangen. Som noen av mine stoppet spiller spillet eller rangert team rekrutterte noen nye medlemmer, men det var aldri det samme igjen. Da teamet falt fra hverandre var det den gangen jeg seriøst startet spiller solo rangert spill. Til å begynne med syntes jeg det var vanskelig å spille på samme måte nivå som jeg gjorde før med teamet mitt. Noen vil si at dette er normalt siden Det er alltid enklere å spille i et lag. På den annen side når du starter en solo spill vil du fortsatt få et lag. Nøkkelen for meg å gi den beste ytelsen min var lære å håndtere teamet mitt i solokø-spill. Mens jeg spilte rangert med venner det var naturlig å få kontakt med kameratene mine på en hyggelig måte. I solo kø, det er en helt ny historie. På grunn av toksisiteten til spilleren i lavere divisjoner min solo rangert karriere startet som en vits. Snart skjønte jeg det det er knapt noe jeg kan gjøre for å hjelpe teamet mitt til å vinne kampene når det kommer til kommunikasjon. Etter mange forsøk og feil, var dette poeng da jeg begynte å jobbe med den ensomme ulven-spillestilen min. Det er et vanlig faktum at ELO-boostere deler vanen å bare stole på seg selv. Og det var det nøkkelen til min suksess i solo rangert spill. Siden det tidspunktet tok det meg en en halv sesong for å se meg selv i utfordreren. Det var en lang reise, men det var verdt det. Da jeg mestret spillet og jeg har holdt meg i toppklassen på en stund nå bestemte jeg meg for å spille spillet for penger. Som profesjonell i LCS team Jeg hadde ikke en sjanse. Så jeg bestemte meg for å gjøre det jeg gjør best, ELO øke.
More posts