2015 MMR Straff

Riot har nettopp kunngjort de detaljerte straffene for spillere som deltok i MMR ELO-boosting. I artikkelen vil jeg reflektere over flippansen i erklæringen som jeg syntes var morsom og underholdende å lese. For det første hvis du ikke spiller på den nordamerikanske serveren, kan du synes dette er kjedelig, da den offisielle Riot-uttalelsen bare påvirker NA-spillerne. nå handler uttalelsens første del om hvordan Riot-teamet dedikerte seg og hvordan disse gutta legger ekstra krefter i ELO boost-deteksjonssystemet. Det er ingen eksakt informasjon om hvordan systemet kan fungere, og fra dette tidspunktet kan vi betrakte det som en løgn. Jeg er trygg på å si dette siden jeg har undersøkt sammenhengen mellom Riot og måten de prøver å bekjempe ELO boost-bransjen. Hvert år legger de ut en kunngjøring om hvordan de skal kjempe og straffe ELO-boost i år. De gjør dette for å bevise at de har full autoritet over spillet sitt. Vi kan tydelig se at de mislyktes med det. Å kjøpe ELO-boost fra BoostRoyal eller fra noen annen profesjonell ELO-boost-leverandør som fikk en viss troverdighet vil ikke skade brukerens konto da det er umulig å spore noens konto for ELO boost-aktiviteter. De profesjonelle nettstedene bruker alle VPN-beskyttelsestjenester for å sikre at ELO-sikkerheten er trygg. I kunngjøringen handler den neste delen om strafftypene som brukeren kan få for ELO boost-aktiviteter som er totalt tull hvis vi tar hensyn til den neste og morsomste delen av den. Under artikkelen er det det mest oppstemte spørsmålet fra en bruker som vi må undersøke nøye. Som en enkel tenkende spiller reiser han spørsmålet: Hvordan vil systemet vite at en konto blir ELO styrket? Der svar fra Riot-administratorene er morsomme. Her er min favoritt fra Riot Cluvie: Jeg tror at å gå i detalj her ville avsløre litt for mye informasjon bak vår deteksjonsmetode. Når det er sagt, går vi gjennom omfattende revisjoner for å sikre nøyaktighet og se på en rekke faktorer, ikke bare en eller to ting.
Nok et interessant svar kom fra DrCyanide som forteller at systemet oppdager forskjellige aktører på kontoen av deres -spillvaner som Flash på D eller F, Locked Camera vs Unlocked for eksempel. Han sier også at på grunn av disse faktorene er systemet også i stand til å skape et virtuelt fingeravtrykk som gjør det mulig å oppdage ELO-boostere. Det morsomme med alt dette er hvis jeg begynner å spille med Flash på D i stedet for F og setter fullt fokus i spillet mitt, og jeg ikke kan stoppe før gull jeg fra bronse som det skjedde med meg en gang i de første årene av spillet jeg vil bli utestengt for det? Bloggsporten gjør total ikke-fornuftig kan jeg fortelle av erfaring. Det er en bloggplass hvert år fra Riot for å skremme bort ELO-boostere, men det er ingenting annet de kan gjøre mot det.

Her er lenken hvis du ikke har sett den ennå: http: // boards. na.leagueoflegends.com/en/c/miscellaneous/jQLiEW6h-mmr-boosting-punishments-for-the-2015-season betaler.
More posts