LoL Boost

LoL Boost

Account leveling

20
Current and Desired Level
Please select your current and desired levels
-
+
-
+
Utsjekk
Total amount
Loading..
Antatt tid for fullføring 4-6 dager
Våre funksjoner
Why choose BoostRoyal?
Appear Offline
None of your friends will see the booster playing on your account.
VPN Encryption
Your account remains safe with our advanced VPN system.
Order Tracking
Track your order efficiently and effortlessly through the client's area.
Free Extra Options
Custom roles and champions, VPN and offline mode, come as a standard.
Loyalty Rewards
Receive significant discounts, cashback rewards on all orders, and free LoL accounts.
24/7 Live Support
Rely on our professional support team 24/7.
Hvordan kjøpe?
An effortless rank-up process.
Velg detaljene på ditt kjøp.
First, select your game and method of ranking up. There are various ways to reach your desired goal. Choose the one which fits most to your needs.

You can always talk to us on live chat if you need help.
Free additional customizations.
Intuitive and straightforward purchase process.
Get started
1- Select Service
Select your preferred account category.
2- Complete Payment
Choose your preferred payment method.
3- Rank-up
Follow your order and live chat with your booster.
Vårt fellesskap
Powered by

Essensen av nivå boosting

I sesong 8 så låste Riot endelig opp nivå 30 grensen i LoL. Den ulåste grensen gir endelig en ordentlig måte for spillere å vise hvor mye anstrengelse de har lagt i deres LoL account. Å oppnå spektakulære nivåer i forhold til leveling tar brukeren enormt med tid. Level boosting fra Boostroyal er en ny innovativ tjeneste, som fokuserer på League spillere som er ute etter å øke kontonivået deres med hjelp av en kompetent booster. Prinsippet bak level boosting er å nå nivåmålet som ønskes av kunden innenfor kortest mulig tidsramme. For å oppnå ekstraordinære resultater i utjevning, vil våre kvalifiserte boostere spille på brukerens konto for å tjene XP og levle opp i prosessen.

Fordeler med det nye ubegrensede nivåsystemet

Med den etterlengtede oppgraderingen fra Riot fikk velpresterende LoL-spillere endelig et nytt belønningssystem som er i stand til å måle tidsbruken deres på riktig måte. Forskjellig fra måling, det ulåste nivået i spillet gir ekstra motivasjon for LoL-spillere. Fra nå av vil spillere som konkurrerer med hverandre, ikke bare kunne sammenligne prestasjonene sine i spillet med deres ELO, men de kan også bruke kontolevelindikatoren. En annen spennende funksjon er nytt belønningssystem. Ved å spille normale eller rangerte spill på din LoL account, vil du bli belønnet med nye og spennende belønninger hver gang du går opp i level.

Boost opp din LoL account

Ved å kjøpe en level boost fra Boostroyal, vil League-spillere tjene gevinstene på å oppnå nivåer på raskeste og mest levedyktige måte. Hvis du planlegger å konkurrere med dine medspillere når det gjelder å nå høyere og høyere, så er bruk av level boost den mest behagelige måten å gjøre det på. Med konkurransedyktig prispunkt og enestående ytelse fra boostere, så tilbyr Boostroyal en eksepsjonell boosting opplevelse for LoL. Sammenlignet med andre alternativer i hele segmentet er det tydelig å se for enhver fremtidig kjøper av denne tjenesten fordelene og eksklusiviteten som Boostroyal tilbyr. Nyt denne nye tjenesten fra BoostRoyal, det eneste offisielle LoL boost-selskapet med et bredt utvalg av utmerkede LoL-relaterte tjenester.